ΑρχικήDaily NewsIt's now or never Mr. Carver!

It’s now or never Mr. Carver!

Το γήπεδο είναι καθρέφτης. Το έχουμε πει αρκετές φορές. Όσα και να λέγονται, όσα και να γράφονται, από την στιγμή που θα σφυρίξει ο προπονητής την έναρξη ενός αγώνα, οι πάντες τελούν υπό κρίση…

Bet on Alfa

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουν γραφτεί αρκετά, έχουν λεχθεί ακόμα περισσότερα… Η Διοίκηση στηρίζει τον Κάρβερ και το “πρότζεκτ Νταμπίζα” με νύχια και με δόντια, προβάλλοντας με δυναμικό τρόπο, τις θέσεις των δύο αντρών στα ΜΜΕ.

Από την άλλη ο κόσμος της ομάδας και η πλειοψηφία των ΜΜΕ, δεν βλέπουν προοπτική στην ομάδα που έφτιαξαν σχεδόν από το μηδέν οι Νταμπίζας και Κάρβερ.

Εδώ και ένα τρίμηνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Από τις 30 Ιουνίου συγκεκριμένα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για να φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε. Πιθανότατα να μην είναι… Όμως κανένας προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια του χρόνου, για να βελτιώσει πράγματα και καταστάσεις, όταν η ομάδα δεν ξεκινούσε καλά, υπό τις οδηγίες του.

Είναι γι’ αυτό που  υποστηρίζουμε ότι στο μεθαυριανό ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δώσει απαντήσεις... Είτε θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα κοιτάξει στα μάτια τον Απόλλωνα και θα παλέψει στα ίσα το ματς, είτε που θα χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας ως ποδοσφαιρική ομάδα.

Μεθαύριο λοιπόν η ομάδα δίνει εξετάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Αν περάσει την βάση καλώς… Το πρότζεκτ θα συνεχιστεί μέχρι και την επόμενη εξεταστική περίοδο. Αν πάρει απροβίβαστο, μάλλον θα πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Έχει λεχθεί κατά κόρον και είναι σωστό, ότι η ομάδα δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε μερικές ημέρες. Από την άλλη, δεν μπορεί να παρουσιαστεί το ίδιο κακή όπως με την Καρμιώτισσα. Δεν παίζει με την Μπαρτσελόνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με τον Απόλλωνα παίζει, ο οποίος έχει τα δικά του προβλήματα και “κουβαλά” στην πλάτη του και δύο συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι μέσα στο Τσίρειο.

Αρκετά λοιπόν το κουράσαμε το θέμα. Είτε μπορούμε είτε όχι… Είτε θα φτύσουμε αίμα στο γήπεδο και θα παλέψουμε για το τρίποντο στα ίσα, είτε θα κοπεί ο γόρδιος δεσμός… It’s now or never Mr. Carver!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa