ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόβαση στη Λεμεσό για το διπλό!

Απόβαση στη Λεμεσό για το διπλό!

Με 1.300 πιστούς οπαδούς της (τόσα ήταν τα εισιτήρια που παραχώρησε ο Απόλλων στην ομάδα μας), η Ομόνοια θα κάνει απόβαση στη Λεμεσό το απόγευμα (18:00) για να πάρει το διπλό!

Bet on Alfa


Παρόλο που η ομάδα δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της το προηγούμενο διάστημα, παραμένει αήττητη (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και έχει την προοπτική με νίκη σήμερα να κάνει βαθμολογικό άλμα. Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα και θα πρέπει να το δείξουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου.
Η προετοιμασία στο «Ηλίας Πούλλος» κύλησε πολύ καλά, οι ποδοσφαιριστές το θέλουν για τους εαυτούς τους, τον προπονητή τους, τον κόσμο τους. Άλλωστε, αμφισβητήθηκαν (και όχι άδικα) και θέλουν να πείσουν ότι οι δυνατότητές τους δεν είναι αυτές που παρουσίασαν μέχρι σήμερα.


Ο Τζον Κάρβερ δεν θα είναι στον πάγκο, λόγω της γνωστής τιμωρίας και την ομάδα θα την κοουτσάρει ο βοηθός του, Γιώργος Σίμος. Ματς – πρόκληση και για τον Ελλαδίτη αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εάν θέλουν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου τους, ας παίξουν καλή μπάλα με την ευχή ότι η εμφάνιση θα συνδυαστεί και με θετικό αποτέλεσμα.


Ναι, ο βαθμός δυσκολίας είναι ψηλό αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι στην έδρα του αντιπάλου που επίσης «καίγεται» για βαθμούς αφού προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, όμως αυτό είναι πρόβλημά τους. Εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας.


Ας επιβάλουμε τον ρυθμό μας και το παιχνίδι να κριθεί από την παρουσία της Ομόνοιας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί κατά πολύ βελτιωμένη. Θα πρέπει να «σφίξει» μεσοαμυντικά, να αποφευχθούν ατομικά λάθη, να υπάρξει υπομονή και καθαρό μυαλό, αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.
Εμπρός Ομόνοια!

Autoremarketing

Bet on Alfa