ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ λαός θα είναι εκεί, δώστε του χαρά!

Ο λαός θα είναι εκεί, δώστε του χαρά!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας εξάντλησε αρκετές ώρες πριν το σημερινό ντέρμπι τα μόλις 1.300 εισιτήρια που παραχώρησε ο Απόλλων στην ομάδα μας. Η ανατολική εξέδρα του Τσιρείου σταδίου θα ντυθεί στα πράσινα, θα έχει χρώμα και παλμό. Άλλωστε, σ’ αυτό το γήπεδο η Ομόνοια έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος της ομάδας και σήμερα. Να παίξει μπάλα στους ρυθμούς του κόσμου της και να του χαρίσει μια μεγάλη νίκη. Το αξίζει!

Bet on Alfa


Ο κόσμος, λοιπόν, θα είναι εκεί! Στο καθήκον του. Δίπλα στην αγαπημένη του Ομόνοια. «Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω.», λέει το σύνθημά και ο λαός το δείχνει κάθε βδομάδα με πράξεις. Σειρά της ομάδας να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας, να πείσει επιτέλους και να αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον.


Οι είσοδοι του Τσιρείου θα ανοίξουν στις 16:30 και οι οπαδοί της Ομόνοιας θα έχουν όλη την ανατολική εξέδρα, αφού μετά από απόφαση της Αστυνομίας δεν θα τοποθετηθούν τα σχετικά κιγκλιδώματα διαχωρισμού, καθώς δεν έχουν εκδοθεί οι προβλεπόμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές για τον διαχωρισμό της εξέδρας.


Ακόμη, η Αστυνομία καλεί τους οπαδούς της Ομόνοιας
να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο και από τον κόμβο Αγ. Φυλάξεως να κατευθύνονται νότια στην οδό Αγ. Φυλάξεως και δεξιά στην οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Autoremarketing

Bet on Alfa