ΑρχικήDaily NewsΓια τον Αργύρη ΜΑΣ!

Για τον Αργύρη ΜΑΣ!

H μουσική σκηνή ΕΞΑΝΤΑΣ και οι οικογένεια Λουκά διοργανώνουν την Παρασκεύη 14 Οκτωβρίου μια βραδιά αφιερωμένη στον μικρό φίλο της ομάδας μας Αργύρη Λουκά.

Bet on Alfa

Ο Αργύρης πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας. Υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα από τον Δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο με επιτυχία.Στη συνεχεία ακολούθησαν 4 εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας τον Ιούνιο και Οκτώβριο του 2015 και Φεβρουάριο και Ιούλιο του 2016 πάλι στην Αθήνα. Σε αυτά τα προγράμματα σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, παρουσιάζεται σημαντικού βαθμού βελτίωση όσο αφορά το περπάτημα του. Τα προγράμματα πάλι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, πρέπει να επαναλαμβάνονται σε περιοδικά τακτά διαστήματα κάθε 3-4 μήνες.

Το επόμενο πρόγραμμα προορίζεται τέλος Οκτώβριου του 2016 . Το κόστος για το κάθε πρόγραμμα ανέρχεται στα 8000 ευρώ και η όλη θεραπεία πληρώνεται από την οικογένεια και εισφορές φίλων γιατί το δικό μας σύστημα υγείας νοσεί θεωρώντας ότι ΚΑΙ αυτή η περίπτωση δεν χρίζει σημασίας !!!

Στο βίντεο που ακολουθεί διαγράφεται όλη η πορεία βελτίωσης του μικρού Αργύρη και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον τιτάνιο αγώνα της Οικογένειας του.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΣ
Είσοδος – εισφορά 10 ευρώ
Κρατήσεις 97770787

 

Autoremarketing

Bet on Alfa