ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: "Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στο κομμάτι της διαιτησίας"

Δημητρίου: “Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στο κομμάτι της διαιτησίας”

Σε τέσσερα σημεία αναφέρθηκε ο Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Άστρα. Παρόλα αυτά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας  δεν θέλει να εστιαστεί σε αυτά και εστιάσουμε και θα παραμείνουμε  συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, με στόχο να είμαστε πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

Bet on Alfa

Δείτε τα σημεία και το καταληκτικό σχόλιο του Ανδρέα:

1) στην φάση του πέναλτι του Απόλλωνα, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Φάνος παίζει την μπάλα και όχι τον αντίπαλο.

2) Θα έπρεπε να κρατηθεί περισσότερος χρόνος καθυστέρηση. Υπήρχε διακοπή περίπου 8-9 λεπτά, είχαμε έξι αλλαγές και επιπλέον καθυστερήσεις μέσα στον αγώνα. Συνεπώς θα έπρεπε να κρατηθεί περισσότερος χρόνος καθυστερήσεων. Μάλιστα, από τα δέκα λεπτά που κρατήθηκαν, ελάχιστο ποδόσφαιρο παίχτηκε σε αυτόν τον χρόνο.

3) Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν αφέθηκε πλεονέκτημα στην ομάδα μας για να ολοκληρώσει υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια και σταματούσε η φάση για να δοθεί φάουλ υπέρ της ομάδας μας.

4) Διαπιστώσαμε λάθη και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στο κομμάτι της διαιτησίας. Η ποδοσφαιρική ομάδα θα μείνει συγκεντρωμένη στη δουλειά της, με στόχο να παρουσιαστεί καλύτερη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πιο σημαντικό, να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa