ΑρχικήDaily NewsΘΥΡΑ 9: "O πράσινος λαός είναι αγανακτισμένος και ανεξέλεγκτος"

ΘΥΡΑ 9: “O πράσινος λαός είναι αγανακτισμένος και ανεξέλεγκτος”

Με ανάρτηση της στο Facebook η ΘΥΡΑ 9 τοποθετείτε για την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα μετά από ρήξη αντικειμένων στον αγωνισιτκό χώρο:

Bet on Alfa

“Όσοι ήταν στο γήπεδο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΘΥΡΑ 9 όχι μόνο δεν ήθελε να διακόψει το παιχνίδι αλλά καλέσαμε και τον κόσμο να μην γίνει ο ίδιος εξιλαστήριο θύμα και να καλύψει, με την διακοπή του παιχνιδιού, τα λάθη των υπευθύνων.
Από εκεί και πέρα ο πράσινος λαός είναι αγανακτισμένος και ανεξέλεγκτος για αυτό όσοι έχουν πρόβλημα με τις χτεσινές διακοπές ας κατεβούν από τα boxes και ας έρθουν να μιλήσουν με τον κόσμο. Εμείς ζούμε τον κόσμο από κοντά, νιώθουμε τον πόνο του, τον καταλαβαίνουμε ακόμα και όταν δεν μας ακούει όπως εχτές.

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τα σκάνδαλα, τις Χαλεπιανές, την δίκη Χριστόφια – Μιλτή επίσης κατανοούμε ότι δεν αντέχει άλλο την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας αλλά το κυριότερο που δεν αντέχει είναι που δεν τιμωρήθηκε κανένας από τους ενόχους για την σημερινή κατάσταση της βασίλισσας.
Εμείς λέμε κάτω τα χέρια από τον πράσινο λαό οι υπεύθυνοι ας βρουν τους τρόπους να ηρεμήσουν την οργή του κόσμου και όχι να του χρεώνουν ευθύνες.

Όσο για εμάς συνεχίζουμε να παραδίδουμε μαθήματα και να κερδίζουμε κάθε μάχη στην κερκίδα όποιο και αν είναι το σκορ στο γήπεδο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ λοιπόν καθίστε και απολαύστε την μεγάλη ΘΥΡΑ 9.

Έχουμε μάθει αλλιώτικα, έχουμε μάθει ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ.”

 

Autoremarketing

Bet on Alfa