ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαναγή:"Κάποια πράγματα και κάποιες αποφάσεις δεν μπορείς να τα...

Παναγή:”Κάποια πράγματα και κάποιες αποφάσεις δεν μπορείς να τα ελέγξεις”

Ο Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στην κάμερα της Prim Tel:

Bet on Alfa

“Ξέραμε πως το ματς θα είναι δύσκολο, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Ήμασταν έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πλάνο, είχαμε και οι δυο πίεση, αλλά δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά. Ακόμα και στο 2-0 πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία που θα ήταν το λιγότερο, αφού αξίζαμε παραπάνω.

Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες. Κάποια πράγματα και κάποιες αποφάσεις δεν μπορείς να τα ελέγξεις, εμείς προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας ζήτησε ο κόουτς και ψάξαμε τη νίκη.

Εγώ βλέπω κάθε παιχνίδι διαφορετικά, ξέραμε πως ήταν ντέρμπι και δώσαμε τα πάντα. Προσπαθήσαμε ως το τελευταίο λεπτό αλλά είναι ήττα και δεν μας ευχαριστεί. Βλέπουμε μπροστά, είναι μακρύ το πρωτάθλημα και είναι ακόμα αρχή. Ακολουθεί εθνική και βλέπουμε μπροστά”

Για την Εθνική:

“Θα είναι δύο δύσκολα ματς για την Εθνική. Το να παίζεις με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερο, αλλά δεν παύει να είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι υψηλού επιπέδου και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής είναι κάθε ματς να τα δίνουμε όλα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa