ΑρχικήDaily News«Φωνάζει» από καιρό, κόουτς...

«Φωνάζει» από καιρό, κόουτς…


Το μήνυμα το έλαβε από καιρό ο Κάρβερ, γιατί αν συμβαίνει το αντίθετο τότε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, όσον αφορά στην μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας όμως, ακόμη δεν βρέθηκε η φόρμουλα.

Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι στον τρόπο που αμύνεται και η διακοπή προσφέρεται για να δουλέψει η τεχνική ηγεσία και να δώσει επιτέλους ένα τέλος. Δεν πάει άλλο.

Bet on Alfa

Προχθές με τον Απόλλωνα, το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε σε μια φάση που δεν υπήρχε ισορροπία στην άμυνα. Ο Σοϊλέδης έμεινε μπροστά, έτρεξε ο Κατελάρης σε δεύτερο χρόνο να μαρκάρει τον Ντα Σίλβα, του ξέφυγε και ο Φλορέσκου έχασε τον αντίπαλό του και έγινε το γκολ. Δεν μπορεί μια μεγάλη ομάδα να δέχεται με τόση ευκολία τέρμα.

Ο Άγγλος προπονητής αυτό που επιβάλλεται να κάνει είναι, να σταθεροποιήσει επιτέλους μια τετράδα στην άμυνα, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και με τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή. Μόνο έτσι θα αρχίσει η ομάδα να αποδίδει, αποκτώντας και ομοιογένεια.

Η περίοδος της διακοπής προσφέρεται για δουλειά, μπόλικη δουλειά στον τρόπο αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για διευθέτηση φιλικού αγώνα. Αυτό θα γίνει κυρίως για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που επανέρχονται από τραυματισμό αλλά και κάποιοι που εντάχθηκαν αργοπορημένα στην ομάδα και θέλουν να προσθέσουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει την Ομόνοια να υποδέχεται την Ανόρθωση. Μια ομάδα που επίσης. ψάχνεται. Στο ΓΣΠ ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Με επιτυχία θα αφήσουν την αντίπαλό μας αρκετά πίσω, ενώ η δυναμική θα επιτρέψει στην ομάδα να έχει καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Όπως τονίζεται και από επίσημα χείλη, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. Αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη.

Autoremarketing

Bet on Alfa