ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕκεί κοντά, περιμένοντας το Γενάρη

Εκεί κοντά, περιμένοντας το Γενάρη

Ελλείψεις σε νευραλγικές θέσεις παρουσιάζει η Ομόνοιας. Ποιες είναι αυτές; Κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος. Δυο θέσεις που φώναζαν από την αρχή του καλοκαιριού ότι η ομάδα «πονά», όμως ο σχεδιασμός πήγε λάθος και το πληρώνει σήμερα η ομάδα με τα κενά που παρουσιάζει.
Κι αν στην άμυνα πήγε να φτιάξει κάπως η κατάσταση, με την προσθήκη του Βύντρα, που ακόμη «ψάχνεται», στη μεσαία γραμμή ρίχθηκε στην πυρά ο νεαρός Κατελάρης για να σώσουμε ότι σώζεται και μακάρι να μην «κρούσουμε» τον μικρό.
Το σημαντικό για την Ομόνοια είναι, να διατηρηθεί κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Να μην τις ξεφύγουν κατά πολύ και μετά να τρέχει και να μην τις φθάνει, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη είναι επτά και πέντε βαθμούς μακριά από ΑΕΚ και Αποέλ αντίστοιχα.
Να μείνει σε απόσταση αναπνοής αν είναι δυνατό, ώστε τον Ιανουάριο με τις όποιες προσθήκες θα γίνουν, που επιβάλλεται να γίνουν, να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της. Η απόκτηση στόπερ και «κόφτη» στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο φαντάζει επιτακτική ανάγκη.
Παράλληλα, θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο ρόστερ με υποσχέσεις. Κλέιτον, Βύντρα, Σοϊλέδης κατά κύριο λόγο. Ευχόμαστε ο χρόνος να δουλεύει υπέρ τους, όπως και όλης της ομάδας και σύντομα να τους δούμε να ανεβάζουν απόδοση και να σπρώχνουν την ομάδα σε καλύτερες εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα.
Ο Κάρβερ θα πρέπει να καταλήξει επιτέλους σ’ ένα βασικό κορμό, να τον στηρίξει και να επιδιώξει να πάρει όσο το δυνατό παραπάνω από κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αλλά και από την ομάδα ως σύνολο. Σταθεροποιώντας ένα σχήμα και πρόσωπα, θα μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια, συνοχή και να ρολάρει. Άργησε, ας το κάνει απ’ εδώ και στο εξής, υπάρχει ο χρόνος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa