ΑρχικήDaily NewsΡαγίζει καρδιές η ανταπόκριση του κόσμου

Ραγίζει καρδιές η ανταπόκριση του κόσμου

Μετά τη χθεσινή δημοσίευση μας για την εισφορά από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ προς την οικογένεια του μικρού Αργύρη η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ακόμα πιο συγκινητική. Γίναμε δέκτες αρκετών μηνυμάτων ένα εκ των οποίων νιώθουμε την ανάγκη να δημοσιεύσουμε.

Bet on Alfa

Πρόκεται για τον κύριο Ανδρέα Πάρπα, του οποίου οικογένεια έκανε μια πολύ γενναία εισφορά στην οικογένεια Λουκά. Η επιθυμία του κύριου Πάρπα ήταν να μην ανακοινωθεί το ποσό το οποίο ο ίδιος και η οικογένεια του προσέφεραν  στην οικογένεια του Αργύρη για να στηρίξουν την προσπάθεια τους.

Σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το email που λάβαμε από τον κύριο Ανδρέα Πάρπα:

“Αγαπητοί μου φίλοι,

Ονομάζομαι Ανδρέας Πάρπας (Andy) και έχουμε διοργανώσει στις 9/9/2016 φιλανθρωπική συναυλία εις μνήμη της αδερφούλας μου Ειρήνης Πάρπα και του ξαδέρφου μου Αλέξη Χαραλάμπους που έφυγαν άδικα και πρόωρα. Τα έσοδα αρχίσαμε να τα διαθέτουμε σιγά σιγά σε μικρά παιδιά είτε άπορα, είτε με κάποια ασθένεια και κάποια σε ορισμένους οργανισμούς. Να σας αναφέρω πως ο ξάδερφός μου υποστήριζε την Ομόνοια και έστω και αν εγώ υποστηρίζω το αντίπαλον δέος είμαι της άποψης πως δεν χωρούν οπαδικά όσο αφορά το συνάνθρωπό μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρά παιδάκια. Που έχουν τόσα να ζήσουν ακόμα. Αποφασίσαμε με τη θεία μου Μαρία Φαντάρου όπως κάνουμε μία δωρεά ύψους (€….) από τα έσοδα που είχαμε.
Νομίζω πως είναι το καλύτερο μνημόσυνο και για τα δύο παιδιά μας ελπίζοντας έτσι να συμβάλουμε δίνοντας ζωή σε κάποιο άλλο. Θα ήθελα σας παρακαλώ όπως μου αποστείλετε τα στοιχεία του λογαριασμού για να εμβάσω τα λεφτά το συντομότερο.
Ευχαριστώ πολύ,
Ανδρέας Πάρπας”
Yπενθυμίζουμε ότι οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να βοηθήσει το μικρό Αργύρη μπορεί να στείλει email στο contact @omonoia24.com για να του στείλουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την οικογένεια.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa