ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦιλικό για βελτίωση και δοκιμές

Φιλικό για βελτίωση και δοκιμές

Φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου θα δώσει η ομάδα μας, το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος». Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30. Θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, γι’ αυτό και θα είναι κλειστό για τα ΜΜΕ και τον κόσμο.
Ο Κάρβερ αναμένεται να δώσει χρόνος σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό και επιβάλλεται να προσθέσουν λεπτά στα πόδια τους, αλλά και σε άλλους που για διάφορους λόγος εντάχθηκαν αργοπορημένα στο ρόστερ.

Bet on Alfa

Με αυτό τον τρόπο θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν ρυθμό και να με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι διαθέσιμοι και σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό χθες, στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες μετέχουν και δυο νεαροί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές. Προτάθηκαν και ο Νταμπίζας θέλησε να δοκιμαστούν, να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Κάρβερ και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον του. Το σημερινό φιλικό προσφέρεται για να πάρουν κι αυτοί χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τι αξίζουν. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον προπονητή να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα, γιατί άλλο προπόνηση και άλλο παιχνίδι, έστω κι αν είναι φιλικό. Ο ένας είναι επιθετικός και ο άλλος μεσοεπιθετικός.
Από το φιλικό θα απουσιάσουν οι διεθνείς με την Ανδρών της Κύπρου, Παναγή και Χριστοφή, με την Ελπίδων της Κύπρου οι Κατελάρης, Φραγκέσκου και με το Πράσινο Ακρωτήρι ο Καρλίτος. Επίσης, οι τραυματίες Όρσουλιτς, Κότσαρης, Παναγιώτου και Βασιλείου.

Autoremarketing

Bet on Alfa