ΑρχικήDaily NewsAδελφοποίηση Ομίλου Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ...

Aδελφοποίηση Ομίλου Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ Λάρισας

Σε μία πολύ σημαντική ενέργεια έχει προχωρήσει ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς μετά από πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, έγινε εφικτό να επιτευχθεί η αδελφοποίηση με τον Γυναικείο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ Λάρισας, που φέρει την επωνυμία “Βυσσινή Αμαζόνες”.

Bet on Alfa

Η τελετή αδελφοποίησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ.

“Σκοπός αυτής της δράσης είναι η δημιουργία “γέφυρας” φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αλληλεγγύης, η ενίσχυση και η ενδυνάμωση κάθε προσπάθειας για την αθλητική και πνευματική διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων στα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ειρήνης, της ισότητας, του Ευ Αγωνίζεσθαι, της αθλητοπρέπειας και άλλων κοινωφελών σκοπών”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις 16 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικείων συνδέσμων φιλάθλων. Εκείνη την ημέρα, οι “Βυσσινή Αμαζόνες” διοργάνωσαν εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης επτά χρόνων λειτουργίας και σε αυτήν προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

“Ψάχναμε αρκετό καιρό να βρούμε κάποιο γυναικείο σύνδεσμο φιλάθλων για αδελφοποίηση, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς πέραν από έναν της Γιουβέντους, δεν εντοπίσαμε την ύπαρξη κάποιου άλλου. Τελικά, μας εντόπισε ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από την πρώτη επαφή που κάναμε διαφάνηκε έδαφος συνεργασίας και τελικά καταλήξαμε πολύ εύκολα στην απόφαση για Αδελφοποίηση”, επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η πρόεδρος του Γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ Λάρισσας, κ. Μαρία Τσακνάκη.

Η επίσημη ίδρυση του Συνδέσμου “Βυσσινή Αμαζόνες” καταγράφεται στις 16 Ιουνίου 2009, με απόφαση του πρωτοδικείου Λάρισας. Διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο, αριθμεί πέραν των 200 μελών και έχει πρόεδρο την κυρία Τσακνάκη, η οποία σημείωσε για την αδελφοποίηση: “Νιώθουμε ήδη σαν αδερφές μας τις κοπέλες του Ομίλου Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπάρχει αμοιβαίος ενθουσιασμός γι΄ αυτήν την πολύ θετική εξέλιξη. Έχουμε ανοίξει κανάλι επικοινωνίας, το οποίο θα αναπτύξουμε και θα διευρύνουμε”.

Η κ. Τσακνάκη, μίλησε και για τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου των δύο συλλόγων: “Αυτή η αδελφοποίηση ήρθε σε μία καλή συγκυρία, λόγω και της δημιουργίας της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να σημειώσουμε πως η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της Λάρισας ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια και κατόρθωσε από τη Γ΄ Εθνική να ανέβει στην Σουπερλίγκ. Σαν σύνδεσμος βοηθάμε εθελοντικά την ομάδα, σε οργανωτικά θέματα ή σε θέματα χορηγών”. 

Κλείνοντας, η πρόεδρος του Γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων Λάρισας, μοιράστηκε μαζί μας το στίγμα της δικής τους φιλοσοφίας: “Έχουμε σαν αρχή μας να δουλεύουμε στην καταστολή της βίας, αλλά και της αχρείαστης έντασης και του φανατισμού στα γήπεδα. Κύριο μέλημά μας είναι ο κόσμος να αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα και επιδιώκουμε να στρέφουμε όσο το δυνατό περισσότερες οικογένειας στο γήπεδο”. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ ιδρύθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ακολούθησε η Καταστατική Συνέλευση στις 9 Μαρτίου 2012. Η 1η Εκλογική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, κατά την οποία εκλέχθηκε το πρώτο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Σήμερα ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ αριθμεί πέραν των 200 μελών.

Autoremarketing

Bet on Alfa