ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚωνσταντίνε, ψηλά το κεφάλι και Χρόνια Πολλά!

Κωνσταντίνε, ψηλά το κεφάλι και Χρόνια Πολλά!

Στα 21 του χρόνια είναι βασικός σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ομόνοια και πλέον καθιερώνεται και στην Εθνική ομάδα. Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο στη θέση του τερματοφύλακα. Μέσα από τα λάθη του μαθαίνει, βελτιώνεται, γίνεται καλύτερος, γι’ αυτό και κάνει συνεχή βήματα προόδου και σε νεαρή ηλικία δηλώνει παρών σε ψηλό επίπεδο.
Ναι, ο Κωνσταντίνος Παναγή έκανε ένα σοβαρό λάθος στο ματς της Κύπρου με την Ελλάδα, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ της αντιπάλου ομάδας. Έγινε, τελείωσε, δεν αλλάζει. Λάθη κάνουν τόσοι και τόσοι, ηχηρά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, έμπειροι τερματοφύλακες, ακόμη και ο πολύπειρος Μπουφόν.
Κωνσταντίνε, ψηλά το κεφάλι. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω. Το ευχάριστο είναι πως, ο 21χρονος άσος είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει να προσπερνά την οποιαδήποτε άσχημη στιγμή.
Ο Παναγή θα πρέπει να στηριχτεί από όλους στην Εθνική αλλά και στην Ομόνοια. Από τα λάθη του πρέπει να βγαίνει πιο δυνατός, να μαθαίνει, να βελτιώνεται και να βλέπει μόνο μπροστά.
Ο νεαρός τερματοφύλακας το αξίζει!

Bet on Alfa

Κωνσταντίνε σήμερα είναι τα γενέθλιά σου και κλείνεις τα 22 σου χρόνια! Η συντακτική ομάδα του ΟΜΟΝΟΙΑ24 σου εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία χαρές! Συνέχισε την σκληρή δουλειά Μεγάλε και εμείς είμαστε δίπλα σου!

Autoremarketing

Bet on Alfa