ΑρχικήDaily NewsΣτην Ζένιτσα η Εθνική, στον Χριστοφή τα βλέμματα...

Στην Ζένιτσα η Εθνική, στον Χριστοφή τα βλέμματα…

Με την Βοσνία, θα βρεθεί αντιμέτωπη η Εθνική Κύπρου, στο τρίτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Χριστοφόρου πιθανότατα θα προβεί σε αλλαγές στην βασική εντεκάδα με τον Δημήτρη Χριστοφή να προβάρει φανέλα βασικού.

Bet on Alfa

Ο Δημήτρης, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια μακρά αγωνιστική απουσία, μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι στο Καραϊσκάσκη, και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος στα αντίπαλα καρέ, σε ένα σημείο του αγώνα όπου οι πλείστοι συμποδοσφαιριστές του είχαν συμβιβαστεί στην ιδέα της ήττας. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Χριστοφή. Ωστόσο αυτά τα παιχνίδια, θα τον βοηθήσουν να πάρει πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά αλλά και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Να μην ξεχνούμε ακόμα, ότι ο Χριστοφή είχε κερδίσει μόνος του σχεδόν, το προηγούμενο παιχνίδι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βόσνιους, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Κατά τα άλλα, δημοσιεύματα φέρουν τον Χριστάκη Χριστοφόρου να σκέφτεται να επαναφέρει τον Αντώνη Γιωργαλλίδη κάτω από τα γκολπόστ της Εθνικής. Το σοβαρό λάθος που έκανε ο Παναγή στο δεύτερο γκολ της Ελλάδας φαίνεται να προβλημάτισε τον κ. Χριστοφόρου.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο λάθος, οφείλεται ξεκάθαρα στην κακία στιγμή, αφού ήταν μια απλή πάσα με το χέρι… Δεν αποτελεί θέμα ικανοτήτων ή εμπειριών. Ο Παναγή θέλησε να παίξει γρήγορα, ο Λαίφης δεν το αντιλήφθηκε αυτό και το κακό έγινε..

Όσον αφορά την Εθνική ως σύνολο, καλείτε σήμερα να αγωνιστεί σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό αγώνα, χωρίς συναισθηματισμούς συνειρμούς και προεκτάσεις. Απέναντι σε μια καλύτερη (πιθανότατα) ομάδα από την Εθνική Ελλάδος, δίνει εξετάσεις για να αποδείξει σε πιο επίπεδο πραγματικά βρίσκεται.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa