ΑρχικήDaily NewsΑμάν, ένας Τζίμης από τα παλιά!

Αμάν, ένας Τζίμης από τα παλιά!

Όχι απλώς επέστρεψε, αλλά είναι εδώ για να πάρει την Ομόνοια από το χέρι και να την οδηγήσει ψηλά. Αυτός ο Χριστοφή που είδαμε χθες βράδυ στη Ζένιτσα, ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητος. Ένας Τζίμης από τα παλιά!

Bet on Alfa


Ο 27χρονος άσος πραγματοποίησε, έστω και με την Εθνική, την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στην Ομόνοια. Γερός και δυνατός να είναι ο διεθνής άσος, να χαρίσει όμορφες στιγμές στον κόσμο της Ομόνοιας.
Αμάν μια εκρηκτικότητα, ένα πάθος, μια δύναμη, μια αποφασιστικότητα. Αυτός είναι ο Δημήτρης Χριστοφή που γνωρίσαμε από παλιά, που θέλει να βλέπει ο κόσμος της Ομόνοιας. Σπουδαία εμφάνιση για τον άσο της Ομόνοιας, που είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την Ανόρθωση να πάρει φανέλα βασικού και με την ομάδα του. Να κάνει τη διαφορά.


Ο Τζίμης το έβαλε μέσα του, να επιστρέψει και να. κλείσει σπίτια! Να αλωνίσει τα γήπεδα. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής και απέδειξε ότι όταν είναι υγιής είναι ασυγκράτητος. Αναστάτωσε σ’ όλες τις περιπτώσεις που είχε την μπάλα στην κατοχή του την αντίπαλη άμυνα. Οι Βόσνιοι τον έψαχναν. Αδικείται αφού μπορούσε να σκοράρει και πάλι σ’ ένα γήπεδο που το 2014 πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την Κύπρο σε σπουδαίο διπλό. Αυτός είναι ο Χριστοφή.

Τα καλύτερα έπονται, για τον ίδιο και την Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa