ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ€20000 και ένα κεκλεισμένων (ανακοίνωση ΔΣ)!

€20000 και ένα κεκλεισμένων (ανακοίνωση ΔΣ)!

Ανακοίνωση σε ψηλούς τόνους εξέδωσε το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αφορμή την σκληρή τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή για τα επισόδια στο Τσίρειο στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Bet on Alfa

“Ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Άρη Λεμεσού (29/10) και χρηματικό πρόστιμο €20,000 επέβαλε στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, σε συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο πρόσφατο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο. Πέραν του αποκλεισμού της έδρας και της χρηματικής ποινής, οι ανεύθυνες συμπεριφορές θα στοιχίσουν στην ομάδα μας τη δυναμική του κόσμου της, αλλά και τα έσοδα του αγώνα με τον Άρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια για την απαράδεκτη στάση που επιδεικνύει μερίδα των φιλάθλων της ομάδας, σε μια περίοδο που ο Σύλλογος καταβάλλει προσπάθειες να ορθοποδήσει. Τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά πλήττουν σημαντικά την κοινή προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση και αγωνιστική ανάκαμψη.
Η επίκληση λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος και η αναφορά σε αυτά προς υπεράσπιση πράξεων που δυσχεραίνουν την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Από την πρώτη στιγμή, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε ότι θα εργαστεί για την ενότητα και τη συνεργασία με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα και τους φιλάθλους της ομάδας. Αρκετά αιτήματα των οργανωμένων συνόλων και των φιλάθλων ικανοποιήθηκαν, ενώ με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου οικοδομήθηκαν γέφυρες επικοινωνίας. Δυστυχώς, η θέληση για ενότητα και συνεργασία μέχρι στιγμής φαίνεται να μην είναι αμφίδρομη, δεδομένων των περιστατικών που προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επαναλαμβάνει ότι η θέληση για ενότητα πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα. Όχι μόνο μέσα από αιτήματα αλλά και μέσα από μια υπεύθυνη στάση απέναντι στον Σύλλογο. Η επανάληψη τέτοιων περιστατικών θα τορπιλίσει οριστικά και αμετάκλητα τις γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί”.

Autoremarketing

Bet on Alfa