ΑρχικήDaily NewsΕνδιάμεση εξέταση...

Ενδιάμεση εξέταση…

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η αυριανή αναμέτρηση της ομάδας μας, απέναντι στην Ανόρθωση… Σαν mid-term exam δηλαδή, που λέγαμε και στα φοιτητικά μας χρόνια…

Bet on Alfa

Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να δούμε μια “ομάδα” στο γήπεδο. Και όταν λέμε ομάδα εννοούμε συνοχή, πλάνο, αλληλοκάλυψη, καλή αμυντική λειτουργία, επιθετικές αρετές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ π ρέπει να πάρει το παιχνίδι με την Ανόρθωση και να αφήσει την αντίπαλο της 7 βαθμούς πίσω της στο κυνήγι για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Κάρβερ και οι συνεργάτες τους είχαν δύο εβδομάδες στην διάθεση τους να δουλέψουν, να βελτιώσουν την ομάδα, να  αποδείξουν ότι ο χρόνος δουλεύει με το μέρος μας… Βαδίζουμε πλέον στον πέμπτο μήνα, από την ημέρα ανάληψης της Τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγλο Τεχνικό… Αυτό από μόνο του λέει αρκετά.

Με τα σχήματα και την πιθανή εντεκάδα θα ασχοληθούμε σε άλλα άρθρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα του Δημήτρη Χριστοφή. Ο Κάρβερ καλείται να αξιοποιήσει κατάλληλα τον Δημήτρη και να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από τον διεθνή εξτρέμ, ιδιαίτερα από την στιγμή που η Ανόρθωση έχει τεράστια αμυντικά κενά και αδυναμίες.

Εξετάσεις λοιπόν αύριο… Και ο βαθμός που θα πάρουμε θα δείξει και πως θα “κλείσει το τετράμηνο”. Θα μπουν οι βάσεις ώστε στις τελικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν θα έχουμε πιο εύκολο έργο; Θα δείξουμε σημάδια βελτίωσης γεγονός καθοριστικό για τα παιχνίδια που έρχονται; Ή θα πάρουμε “απροβίβαστο” και θα πρέπει να δούμε το μέλλον κάτω από διαφορετικό φακό;

Autoremarketing

Bet on Alfa