ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣάββας Σάββας:"Μετά την κατάκτηση του Super Cup έχουμε στόχο...

Σάββας Σάββας:”Μετά την κατάκτηση του Super Cup έχουμε στόχο την κατάκτηση του νταμπλ”

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ1 έκανε ο προπονητής της πετοσφαρικής μας ομάδας Σάββας Σάββα μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα μας:

Bet on Alfa

Για το σημερινό παιχνίδι και την κατάκτηση του τροπαίου:

“Προσπαθούμε να  φτιάξουμε καλή ομάδα. Έχουμε στόχους και θέλουμε να τους υλοποιούμε. Η ομάδα χρειάζεται ομοιογένεια. Ο ένας ξένος πετοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα μόλις την Δευτέρα. Επίσης είχαμε έλλειψη και  από φιλικά παιχνίδια. Στον σημερινό αγώνα είχαμε και τα καλά μας και τα κακά μας  όμως πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιώνεται. Μετά την κατάκτηση του Super Cup έχουμε στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.”

Για την συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Champions League:

” Είμαστε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που συμμετέχουμε στο Champions League της πετόσφαιρας. Δεν το έχουμε στο μυαλό μας όμως ακόμα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε το champions League οταν έρθει η ώρα του. Είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς αφού δεν έχουμε καθμερινά την δυνατότητα να παίζουμε σε τέτοιο επίπεδο όμως είναι ακόμα νωρίς.”

Για το πως βλέπει τις άλλες  ομάδες του πρωταθλήματος:

“Όλες οι ομάδες πιστεύβ ότι θα είναι πιο δυνατές από πέρσι. Κυρίως βλέπω πιο δυνατό τον Παφιακό και την Ανόρθωση. Νομίζω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει όλες τις ομάδες γιατί το έχει ανάγκη το άθλημα”

Autoremarketing

Bet on Alfa