ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαλύτερος συνδυασμός... Επανεκκίνηση με ΝΙΚΗ στο ντέρμπι!

Καλύτερος συνδυασμός… Επανεκκίνηση με ΝΙΚΗ στο ντέρμπι!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 18:00 φιλοξενεί την Ανόρθωση στο ΓΣΠ σε ένα ματς “φωτιά”!

Bet on Alfa

Η Ανόρθωση φέτος ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες το Πρωτάθλημα, όμως κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα! Σήμερα κατεβαίνει στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα της δώσει ώθηση καθώς μία νίκη σε ντέρμπι βοηθά σε όλους του τομείς, αγωνιστικούς και ψυχολογικούς!

Από την άλλη για παρόμοιους λόγους η ομάδα μας διψάει επίσης για νίκη! Παρόλο που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εντούτοις από την αρχή της σεζόν παίζει κακό ποδόσφαιρο γεμάτο λάθη και αδυναμίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρήκε την πολυπόθητη χημεία. Στο γήπεδο αντί να ξεδιπλώνονται οι όποιες αρετές του ρόστερ, εμφανίζονται όλες μας οι αδυναμίες! Πριν από την διακοπή, λόγω Εθνικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και απαιτητική όμως δεν ευτύχησε να έχει βαθμολογικό όφελος από το ντέρμπι.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ κατεβαίνει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με τους καλύτερους οιωνούς! Κτίζοντας στην εμφάνιση με Απόλλωνα μπορεί να πάρει την νίκη που θα φέρει μία ηρεμία και μία αυτοπεποίθηση πολύ χρήσιμη ενόψει δύσκολης συνέχειας. Επίσης η εξαιρετική εμφάνιση του Χριστοφή με την Εθνική Κύπρου είναι κάτι που ίσως τον φέρει ακόμη και στο αρχικό σχήμα για σήμερα. Ένας παλιός καλός Τζίμης μπορεί να “ζωγραφίσει” στο ντέρμπι. Πολύ ενθαρρυντική είναι και η επιστροφή Όρσουλιτς στην αποστολή. Τυχόν χρησιμοποίηση του Κροάτη ίσως φέρει πολύ καλό δέσιμο της αμυντικής τετράδας.

Σήμερα αναμένουμε πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα δώσει μαζικό παρόν. Μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζει την συνταγή για να πάρει μία μεγάλη νίκη βάλσαμο απέναντι στην Ανόρθωση!

Autoremarketing

Bet on Alfa