ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΟMONOIA, με τις αδυναμίες της, είναι εκεί!

Η ΟMONOIA, με τις αδυναμίες της, είναι εκεί!

Ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας «μίλησε» και πάλι. Η Ομόνοια, με τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζει, είναι εκεί, στα ψηλά! Γι’ αυτό αναμένουμε πως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και στην πορεία θα παρουσιαστεί πιο πολύ βελτιωμένη και απαιτητική.
Χθες, φώναξε πως κερδίζει και ντέρμπι! Στο πρώτο μεγάλο ματς εντός ΓΣΠ, η Ομόνοια μπορεί να μην έθελξε αλλά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και έφθασε πανάξια στην επιτυχία.
Δύναμη της ομάδας είναι ξεκάθαρο σε κάθε ματς πως είναι η επιθετική της γραμμή. Έχει δυο επιθετικούς που δείχνουν συνέπεια, πέτυχαν από πέντε γκολ και οδηγούν την ομάδα στο σωστό δρόμο.
Το ευχάριστο είναι πως, για πρώτη φορά φέτος διατήρησε το μηδέν παθητικό. Ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει στα προηγούμενα ματς και απώλεσε σημαντικούς βαθμούς. Αναμένουμε ότι χθες, απλώς έγινε η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλα ματς με μηδέν παθητικό. Γιατί όσο το πετυχαίνει η ομάδα, με τη συνέπεια στο σκοράρισμα, θεωρείται σίγουρο πως θα παίρνει νίκες.
Η παρουσία του Κλέιτον, που συνοδεύτηκε από ένα όμορφο γκολ, συγκαταλέγεται στα θετικά της χθεσινής επιτυχίας. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί ποδοσφαιριστή βαρόμετρο και όσο αυτός ανεβάζει την απόδοσή του θα έχει αντίκτυπο στη συνολική παρουσία της ομάδας.
Αυτό που θα πρέπει να ψάξει η Ομόνοια στη συνέχεια, είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις αδυναμίες της, γιατί κακά τα ψέματα ακόμη υπάρχουν και μόνο με ποιοτικές προσθήκες τον Ιανουάριο φαντάζει ικανό να κλείσει τις όποιες τρύπες. Το ξαναείπαμε, το σημαντικότερο είναι μέχρι τότε η Ομόνοια να είναι εκεί, κοντά στις ομάδες που προπορεύονται, αν είναι δυνατό με την μικρότερη δυνατή διαφορά. Τότε, υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό τον Μάιο

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa