ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ απολογία του Ονησίφορου

Η απολογία του Ονησίφορου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασνού στο instagram ο Ονησίφορος Ρουσιάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το προχθεσινό περιστατικό με τον προπονητή της ομάδας μας Τζον Κάρβερ:

Bet on Alfa

“Η ίδια ένταση και το ίδιο πάθος που σε οδηγεί σε επιτυχίες και καλές εμφανίσεις, κάποιες φορές σε οδηγεί σε απρόβλεπτες αντιδράσεις. Πάντα σεβόμουν και πάντα θα σέβομαι τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας. Μετά τον τραυματισμό μου και την επέμβαση θέλω να επανέλθω το συντομότερο στα επίπεδο που ήμουν και πριν και σε αυτά τα λίγα έστω λεπτά ήθελα να δώσω το μέγιστο για την ομάδα. Δυστυχώς όταν ήμουν έτοιμος να μπω στο παιχνίδι, η αλλαγή μου ακυρώθηκε για τους γνωστούς λόγους, γι αυτό και εγώ από απογοήτευση και μόνο αντέδρασα με αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια. Never give up!”

Η ίδια ένταση και το ίδιο πάθος που σε οδηγεί σε επιτυχίες και καλές εμφανίσεις, κάποιες φορές σε οδηγεί σε απρόβλεπτες αντιδράσεις … Πάντα σέβομουν και πάντα θα σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους οπαδούς μας .. Μετά τον τραυματισμό μου και την επεμβαση θέλω να επανέλθω το συντομότερο στα επίπεδα που ήμουν και πριν και σε αυτά τα λίγα έστω λεπτά ήθελα να δώσω το μέγιστο για την ομαδα.. Δυστυχώς όταν ήμουν έτοιμος να μπω στο παιχνίδι η αλλαγή μου ακυρώθηκε για τους γνωστούς λόγους, γι αυτό και εγώ από απογοήτευση και μόνο αντίδρασα με αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια.. Never give up

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Onisiforos Roushias (@onisiforos_roushias) στις

Autoremarketing

Bet on Alfa