ΑρχικήDaily NewsΗ επιβεβαίωση για την πρόθεση της Διοίκησης

Η επιβεβαίωση για την πρόθεση της Διοίκησης


Φάνηκε από την αρχή, όταν αμφισβητήθηκε ο Τζον Κάρβερ ότι, η διοίκηση έχε πρόθεση να στηρίξει την τεχνική ηγεσία παρόλο που και η ίδια δεν μπορούσε να αγνοήσει το γεγονός ότι η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.
Ρίσκο μεν, αλλά πρόθεση να το κάνει όσο τραβάει. Να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προσδοκώντας ότι όντως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του Άγγλου και της ομάδας. Φαίνεται σταδιακά να αλλάζει σε κάποιο βαθμό πρόσωπο η ομάδα, όμως ακόμη να φθάσει στα επίπεδα που όλοι επιθυμούν. Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, προσδοκία είναι πως θα ακολουθήσουν ακόμη καλύτερες μέρες, με θετικά αποτελέσματα αλλά και επιτυχίες.

Bet on Alfa

Τα όσα ανέφερε ο γενικός γραμματέας του σωματείου, Χρίστος Νεοφύτου, που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Θύρα Σίγμα» το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνουν την πρόθεση της διοίκησης. Να στηρίξει το νέο πλάνο, για το οποίο έγινε πολύς λόγος αλλά και τον προπονητή, όσο πάει.

«Δεν μπορείς να διώχνεις κάθε 1-2 μήνες τους προπονητές, εμείς δουλεύουμε με νέο μοντέλο φέτος. Πρέπει βεβαίως να βολέψουν και τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί να ξεχνά κάποιος την οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας», είπε χαρακτηριστικά.
Και τι κρατάμε; «Να βολέψουν και τα αποτελέσματα». Το προχθεσινό βόλεψε και στη Διοίκηση αναμένουν ότι το ίδιο θα γίνει και στα αμέσως επόμενα.
Αναφερόμενος στην επιτυχία επί της Ανόρθωσης, είπε: «Δείχνουμε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, δεν λέω πως φτάσαμε εκεί που θέλουμε, αλλά γινόμαστε καλύτεροι. Το θετικό είναι (και) το μηδέν στην άμυνα. Βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται, έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό σε κάθε παιχνίδι».

Για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, υπογράμμισε: «Δεχθήκαμε μια εξοντωτική ποινή, θέλω να κακίσω τη συμπεριφορά των οπαδών μας, τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Ό,τι χειρότερο η συγκεκριμένη ποινή και οι 20.000 ευρώ πρόστιμο. Θα πρέπει ο κόσμος να προστατέψει την ομάδα».

Autoremarketing

Bet on Alfa