Το μαγικό κουμπί (δηλώσεις Αντρέα Δημητρίου)

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Αντρέας Δημητρίου , σκιαγραφώντας με τον φακό της Διοίκησης τα τεκταινόμενα στον προχθεσινό αγώνα με την Ανόρθωση:
Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:
“Σε εμάς προκαλεί ικανοποίηση η νίκη σ’ ένα ντέρμπι. Η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Έστω και αργοπορημένα καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν. Έγινε αρκετή δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία και αυτό φάνηκε. Είναι για εμάς θετικό ότι ήρθε το πρώτο μηδέν παθητικό. Τα συμπεράσματα των δύο τελευταίων αγώνων δημιουργούν την εκτίμηση, ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη απέχουμε από το σημείο που επιβάλλεται να φθάσουμε.
Σταδιακά όμως και σε βάθος χρόνου θα μπορέσουμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί ξαφνικά και να βλέπουμε την Ομόνοια που θέλουμε. Θέλουμε ισορροπία και στις αντιδράσεις μας. Οι νίκες είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Μόνο με επιτυχίες μπορείς να φτιάξεις χαρακτήρα νικητή. Είναι ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε συνέπεια στα αποτελέσματα μας. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τη Νέα Σαλαμίνα στο “Αμμόχωστος” μια φιλόδοξη ομάδα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου στο Γ.Σ.Π
LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ – KAIRAT ALMATY | Champions League
Να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να...
Άσχημο ντεμπούτο για Νεγκό – Αποβολή στο 34ο...