ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΞεσηκώνεται ο κόσμος!

Ξεσηκώνεται ο κόσμος!

Ο κόσμος, ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη δύναμη της ιδέας που λέγεται Ομόνοια. Αυτός τον σηκώνει στα δύσκολα και μαζί του πορεύεται για ένα καλύτερο αύριο.

Bet on Alfa


Οι οπαδοί της Ομόνοιας, βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται για αναμόρφωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, κι ας ευχηθούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες, είναι έτοιμοι να δώσουν το σύνθημα για ενότητα και συσπείρωση.


Όπως πληροφορούμαστε, τα οργανωμένα σύνολα με πρωτεργάτη τη Θύρα 9, θα καλέσουν τους απανταχού Ομονοιάτες να ξεσηκωθούν. Να είναι μαζικά δίπλα στην ομάδα.


Η απόφαση της διοίκησης για άνοιγμα στον κόσμο με εγγραφή μελών, είναι κάτι που επέφερε ικανοποίηση και ενθουσιασμό και οι οπαδοί παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ανταποδώσουν με πολύ μεγαλύτερη προσέλευση στα γήπεδα που αγωνίζεται η Ομόνοια.


Η Θύρα 9 με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο
Facebook ενημέρωση ότι, αρχίζει συναντήσεις με όλα τα κλιμάκια και περιοχές «με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και συσπείρωση γύρω από την μεγάλη μας αγάπη Ομόνοια». Όπως σημειώνει, η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη στις 19:00 στις λαϊκές οργανώσεις Ακακίου. «Καλούμε όλο τον κόσμο από Περιστερώνα, Παλιομέτοχο, Κοκκινοτριμιθιά, Αστρομερίτη, Ακάκι, Ορούντα και γενικά από όλες τις γύρω περιοχές όπως δώσουν μαζικό παρών», αναφέρει.


Και καταλήγει: «Μαζί μας θα έχουμε αιτήσεις μέλους για εγγραφή στο σωματείο όπως και μπλοκ μελών Θύρα 9».

Autoremarketing

Bet on Alfa