ΑρχικήDaily NewsΔυναμική μέσω του 3x3

Δυναμική μέσω του 3×3

Με την ολοκλήρωση των δύο ντέρμπι σε 6η και 7η αγωνιστική, απέναντι σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε περισσότερα από αυτά που έχασε. Βαθμολογικά με μια νίκη και μια ήττα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε 3 βαθμούς και εδραίωσε την θέση της στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας.

Bet on Alfa

Γενικά η ομάδα έδειξε περισσότερα πράγματα απ’ ότι στα 5 πρώτα παιχνίδια απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Την ίδια στιγμή, η ομάδα παρουσίασε αρκετές αδυναμίες και δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα. Την εκτίμηση και την αποδοχή του κόσμου μας.

Με τρία παιχνίδια τα οποία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ντέρμπι, θα συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα. Σαλαμίνα και ΑΕΖ εκτός, ενώ στο ενδιάμεσο θα μεσολαβήσει η αναμέτρηση με τον ΑΡΗ στο ΓΣΠ, στον κεκλεισμένων των Θυρών αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Στην συνέχεια και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν τα ντέρμπι με τις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα… ΑΕΚ, ΑΕΛ (εκτός) και Αποέλ.

Είναι σημαντικό λοιπόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αν θέλει να χτίσει πάνω στην επιτυχία του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Ανόρθωση, να πάρει 9 βαθμούς από τα 3 επόμενα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το Αμμόχωστος, στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου. Σαφώς το πιο δύσκολο παιχνίδι απ’ όλα, σε μια έδρα στην οποία παραδοσιακά διεξάγονται “κλειστά” παιχνίδια και απέναντι σε ένα αντίπαλο με ποιότητα στο ρόστερ του, που σίγουρα θα ανέβει βαθμολογικά με το πέρασμα του χρόνου.

Το ρόστερ του Κάρβερ είναι πλέον γεμάτο, με αρκετές επιλογές. Στο χέρι του είναι να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο που θα του δώσει πολύ περισσότερα απ’ όσα ο ίδιος πιθανόν να πιστεύει…

Με ένα ενδεχόμενο 3×3, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αποφασιστικό βήμα προς τα μπρος. Αφήνει πίσω την μουρμούρα, την αμφισβήτηση και την εσωστρέφεια και γυρίζει σελίδα. Ας αδράξουμε με αποφασιστικότητα την  ευνοϊκή για εμάς συγκυρία και ας ελπίσουμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες.

Σε τέσσερις ημέρες στο “Αμμόχωστος” θα κριθούν πολλά. Μακάρι να βγούμε νικητές και σε αυτή την μονομαχία…

Autoremarketing

Bet on Alfa