ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρίτο εκτός έδρας ντέρμπι για την ομάδα φούτσαλ

Τρίτο εκτός έδρας ντέρμπι για την ομάδα φούτσαλ

To τρίτο της εκτός έδρας ντέρμπι θα δώσει αύριο (20/10) η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ, καθώς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:30.

Bet on Alfa

Οι “πράσινοι” θέλουν σε αυτό το παιχνίδι να συνδυάσουν αυτό που δεν κατάφεραν στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, να συνδυάσουν καλή παρουσία με νίκη, ούτως ώστε να πιάσουν την Ανόρθωση στις 12 βαθμούς.

Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Μανώλης Μανώλη, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή, Κώστα Πολυβίου.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Ανόρθωσης από τη Δικαστική Επιτροπή. Βάση του κανονισμού, πέραν των 30 ατόμων που θα δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο με βάση τον κατάλογο που στέλνουν στην ΚΟΠ τα Σωματεία, δικαίωμα εισόδου θα έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους. Επίσης επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

6η αγωνιστική

20/10, 20:15 Δ.Χ. Δερύνειας – ΑΕΚ Λάρνακας

20/10, 20:30 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ

20/10, 21:00 Εθνικός Λατσιών – Ελπίδα Αστρομερίτη

20/10, 21:15 ΑΜΕΚ Καψάλου – ΑΕΚ Σωτήρας

21/10, 21:00 Η Απελευθέρωση – ΑΕΛ

Στη βαθμολογία την πρώτη θέση μοιράζονται Ανόρθωση και ΑΕΛ με 12 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με εννέα βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Autoremarketing

Bet on Alfa