ΑρχικήDaily NewsΦορτσάρει για Αμμόχωστος

Φορτσάρει για Αμμόχωστος

Με μοναδικά προβλήματα τραυματισμών τους δύο τερματοφύλακες, η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

Bet on Alfa

Ο Κάρβερ έδειξε ότι πλέον έχει “κατασταλάξει” στα πρόσωπα και όπως συνηθίζει μετά από νικηφόρα αποτελέσματα ή “καλές” εμφανίσεις, δεν του αρέσει να αλλάζει την εντεκάδα του.

Δεν ξέρουμε αν ο Άγγλος προπονητής, θα θελήσει να αλλάξει τον ρόμβο, τον οποίο υιοθέτησε στα 2 τελευταία ντέρμπι. Γιατί με το σύστημα αυτό, δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον Δημήτρη Χριστοφή. Σε αντίθεση με το 4-3-3, στον ρόμβο χρησιμοποιούνται εσωτερικοί μέσοι (Μαργκάσα, Τουρέ) και όχι εξτρέμ.

Ταυτόχρονα, δεν ξέρουμε αν υπάρχει σκέψη για χρησιμοποίηση του Όρσουλιτς, πόσο μάλλον όταν η ομάδα προέρχεται από το πρώτο ‘clean sheet’ της σεζόν.

Θεωρούμε ότι το πιο πιθανό σενάριο, είναι ο Κάρβερ να παρατάξει τους ίδιους έντεκα αλλά και το ίδιο αγωνιστικό σχήμα απέναντι στην Σαλαμίνα. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα αποφασίσει αν θα αλλάξει σχήμα (όπως έκανε με την Ανόρθωση, επιστρατεύοντας το 4-3-3 με την είσοδο Χριστοφή και την μετατόπιση Σιέρινταν αριστερά).

Το βέβαιο είναι ότι απέναντι στην έτερη Βαρωσιώτικη ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι, αφού αναμένεται να βρει μια πιο “μαζεμένη” αμυντικά ομάδα απέναντι της.

Φυσικά, ο Κάρβερ έχει άλλες τρεις προπονήσεις μπροστά του, για να καταλήξει στις αποφάσεις του. Η ιδιοσυγκρασία του από την άλλη, καταδεικνύει ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Autoremarketing

Bet on Alfa