ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBy Podosfairomana: "Θέλεις κριτήρια Νεκτάριε??? Πάρτα! Μαζί και μια...

By Podosfairomana: “Θέλεις κριτήρια Νεκτάριε??? Πάρτα! Μαζί και μια περιτομή πόπαστο” (video+pic)

Νεκτάριος Πετεβίνος:  «Δεν ήταν σκοπός μας να σχολιάσουμε κάτι. Είναι μια πολιτική της Ομόνοιας η οποία  ακολουθεί τον τελευταίο καιρό…  Απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνουν μια έρευνα να μάθουν ποια είναι τα κριτήρια. Δεν χρειάζεται περισσότερο από κάποια δευτερόλεπτα. Και απ’ εκεί και πέρα να αξιολογήσουν τις ομάδες και να κρίνουν ποιος μπορεί να είναι ο πρεσβευτής του fair play. Απλά να αναφέρω ότι ένα από τα βασικά κριτήρια είναι ότι το ΑΠΟΕΛ επέδειξε μια συμπεριφορά του κόσμου του άψογη σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες που έδωσαν κάποια παιχνίδια είτε κεκλεισμένων των θυρών είτε με τιμωρία. Άρα καλύτερα να ψάχνουν πρώτα και μετά να τοποθετούνται για οτιδήποτε».

Bet on Alfa

Από το 1995, η UEFA έχει θεσπίσει ένα ειδικό σύστημα αξιολόγησης, με το οποίο ανταμείβει τις χώρες-μέλη της και κατ’ επέκταση τις ομάδες τους, που τηρούν τους κανόνες Fair Play.

Για την ακρίβεια, χρησιμοποιεί συγκεκριμένα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία βαθμολογεί όλους τους συλλόγους και όλες τις εθνικές ομάδες, που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της από την Μαΐου του ενός έτους μέχρι την 30ή Απριλίου του επόμενου.

Τα κριτήρια και οι αποδείξεις που απαντούν στον Νεκτάριο:

  • Οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες: Αν μία ομάδα δεν δεχθεί καμία κάρτα, τότε συλλέγει 10 βαθμούς. Κάθε κίτρινη κάρτα που δέχεται, της αφαιρεί ένα βαθμό. Μία κόκκινη κάρτα αφαιρεί 3 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση που σε έναν παίκτη δοθεί κίτρινη κάρτα κι εν συνεχεία απευθείας κόκκινη, τότε αφαιρούνται 4 βαθμοί. Μάλιστα, η βαθμολογία μπορεί να αποκτήσει και αρνητικό πρόσημο. Αν δηλαδή μία ομάδα δύο κόκκινες και πέντε κίτρινες κάρτες, τότε θα έχει -1 βαθμό.

Το Αποέλ με τον μαγικό τρόπο που όλοι ξέρουμε κατάφερε να τερματίσει την περσινή περίοδο με μόλις 80 κίτρινες και το πιο γελοίο…. με 2 κόκκινες μόνο! Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις αμφισβητούμενες φάσεις μόνο ενός παιχνιδιού ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ από το οποίο το Αποέλ είχε τουλάχιστον 3 κόκκινες και καμιά δεκαριά κίτρινες που δεν δόθηκαν. Αν η διαιτησία σε αυτό και μόνο τον αγώνα έπαιζε 50-50 τότε το προβάδισμα με βάσει τις κάρτες μπορούσε να το έχει η Ανόρθωση με 80 κίτρινες επίσης και 4 κόκκινες.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/Ixuiprzb2hE”]

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/D9_Ms4FRYlU”]

  • Το θετικό παιχνίδι: Η συνεχής προσπάθεια μίας ομάδας να δημιουργεί φάσεις, να επιτίθεται, να μην κάνει καθυστερήσεις κ.α. Η μέγιστη βαθμολογία που μπορεί να δοθεί είναι 10 και η ελάχιστη 1.

Εδώ γελάμε… Δεν υπήρξε ντέρμπι με το Αποέλ την προηγούμενη σεζόν στο οποίο να παίχτηκε περισσότερη μπάλα από 50 λεπτά! Στα πιο πάνω βίντεο άλλωστε φαίνεται πως ο Ντε Βινσέντι μετά την αποβολή του κάνει 4 λεπτά να φύγει από το γήπεδο.

  • Ο σεβασμός στον αντίπαλο: Η επιστροφή της μπάλας στην αντίπαλη ομάδα, η βοήθεια προς έναν τραυματισμένο παίκτη της αντίπαλης ομάδας κ.α. Από 1 έως 5 βαθμούς.

Όταν μιλάμε για fair play και επιστροφή μπάλας στον αντίπαλο εννοούμε Γιάννης Γιαννιώτας. Απολαύστε τον:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/l3mXPy4z3jE”]

  • Ο σεβασμός στο διαιτητή: Από 1 έως 5 βαθμούς.

Και όταν λέμε σεβασμός στο διαιτητή εννοούμε Νούνο Μοράις. Δεν υπάρχει φάση σε κάθε αγώνα του Αποέλ που να μην παρουσιάζει αντιαθλητική συμπεριφορά έναντι των διαιτητών: Απολαύστε τον:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/k5t45nU8V7s”]

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/OEhGMu9bRc8″]

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/voaN_qzOMIY”]

Μιας και μιλάμε για σεβασμό προς τον διαιτητή ας θυμηθούμε και τον Ντε Βινσέντι:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/PmM9-1UqW2I”]

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/Woia5i59QbM”]

  • Η συμπεριφορά των μελών της αποστολής: Από 1 έως 5 βαθμούς.
  • Η συμπεριφορά των φιλάθλων: Από 1 έως 5 βαθμούς.* Το τελευταίο κριτήριο δεν υπολογίζεται καθόλου αν δεν υπάρχουν φίλαθλοι.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά Πετεβίνου στην άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων του Αποέλ. Να θυμηθούμε από που ξεκίνησε και που τελείωσε η συμπεριφορά φιλάθλων του Αποέλ στο περσινό πρωτάθλημα:

Ξεκινάμε με τις ντροπιαστικές εικόνες στην Τρίπολη. Ακούστηκαν πολλά περί αποκλεισμού του Αποέλ από τις διοργανώσεις της UEFA μέχρι και για εξοντωτικά πρόστιμα. Εν τέλει ένα ξόπετσο πρόστιμο και ένα Fair Play τιμητικό στο τέλος της χρονιάς ήταν η επιβράβευση στα αίσχη:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/6SqfLT3mgTc”]

Στο πρωτάθλημα μετά πλήρως συνετισμένοι με τους κανόνες, οι οπαδοί του Αποέλ ήταν υπόδειγμα:

Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ Φεβρουάριος 2016

Κύριε Πετεβίνε μας πήρε περισσότερα από κάτι δευτερόλεπτα (χαλάλιν σου) για να σου αποδείξουμε ότι ούτε κριτήρια, ούτε η προπαγάνδα σας σώζει πλέον.

Είστε η ντροπή τόσο του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και του Ευρωπαϊκού ευρύτερα! Ο φασισμός αλλά και η διαπλοκή είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του συνόλου που εκπροσωπείτε.

Αααα και κάτι τελευταίο Νεκτάριε. Όλα αυτά αποτελούν περιτομή του λαϊκισμού… 

Αντί αν γελάσω για το ατόπημα στα Ελληνικά σου που αντί επιτομή είπες περιτομή, μου προκάλεσε νεύρα το γεγονός ότι τα ΜΜΕ που το πρωί έγραψαν όλα την φράση περιτομή όπως την είπες, με την πάροδο λίγης ώρα άλλαξαν τον τίτλο διορθώνοντας το ατόπημα σου… Πόση προστασία σιόρ? Μα που παντού??

Και για να μην μου αρνηθείς πάλι ότι δεν το είπες, άκουσε το ξανά:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/VDX_2m1lKq0″]

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa