ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα αποφύγουμε τις παγίδες

Να αποφύγουμε τις παγίδες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νίκη επι της Ανόρθωσης θέλει να πάει το ερχόμενο Σάββατο στο “Στάδιος Αμμόχωστος” και να φύγει από εκεί με το διπλό και τους τρείς βαθμούς.  Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που συνήθως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν περνά εύκολα απογεύματα.

Bet on Alfa

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα αφού σε εφτά αγώνες έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς και έχει πετύχει μόλις πέντε τέρματα. Πέντε τέρματα που τα πέτυχε όλα μαζί στο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Παφιακό. Στα υπόλοιπα έξι  παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Αυτά τα στατιστικά δεν πράπει όμως να μας παρασύρουν Η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο μπορεί να κάνει την ζημιά σε όποιοδηποτε αντίπαλο ειδικότερα στην έδρα της. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι λαβωμένη και θέλει μια μεγάλη νίκη για να πάρει αέρα.

Παρόλα αυτά όσο κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι είναι το μεθαυριανό για τη Νέα Σαλαμίνα άλλο τόσο είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει από το πρώτο λεπτό να παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη. Να αποφύγουν τις παγίδες και με καθαρό μυαλό να πετύχουν ακόμα μια νίκη που θα μας δώσει τεράστια ηρεμία για την δύσκολη συνέχεια.

 

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa