ΑρχικήDaily NewsTo κύπελλο Κύπρου και η ποδοσφαιρική παρακμή...

To κύπελλο Κύπρου και η ποδοσφαιρική παρακμή…

Αυτό που έγινε χτες στην κλήρωση του κυπέλλου Κύπρου, θυμίζει καταστάσεις σε αφρικανικές χώρες παρά χαρακτηρίζει μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου…

Bet on Alfa

Οι παρευρισκόμενοι στην κλήρωση, παρακολούθησαν μια διαδικασία, όμοια της οποίας έχουμε πολλά χρόνια να παρακολουθήσουμε. Προηγήθηκε χρονικά η απόφαση για εξαίρεση του Αποέλ από την κλήρωση, ως ομάδας FAIR PLAY της περσινής σεζόν. Ακολούθησε η μη συμμετοχή στην κλήρωση 4 ομάδων, οι οποίες επίσης κληρώθηκαν.

Από την στιγμή που ο κανονισμός προνοούσε την κλήρωση μεταξύ ομάδων Α’ κατηγορίας και Β’ κατηγορίας, το λογικό ήταν να αφαιρεθούν 2 ομάδες από το κάθε ‘γκρουπ δυναμικότητας’. Ούτε αυτό έγινε… Έτσι, ως αποτέλεσμα της κλήρωσης προέκυψε και το ζευγάρι Δόξα-Ερμής. δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας δηλαδή, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο του κυπέλλου.

Μέσα σε όλα αυτά, προέκυψε και μια άλλη είδηση… Τρεις ομάδες από το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας “δεν δήλωσαν συμμετοχή”  στον θεσμό… η ΕΝΑΔ, το ΘΟΪ Λακατάμιας και Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς, σύμφωνα με την ΚΟΠ. Δηλαδή ο θεσμός του Κυπέλλου Κύπρου είναι προαιρετικός; Διασφαλίζεται με τον τόπο αυτό, η αξιοπιστία του θεσμού;

Πιο κάτω, τα ζευγάρια της κλήρωσης…

Άρης – Ακρίτας Χλώρακας
Ανόρθωση – Οθέλλος Αθηαίνου
Ομόνοια Αραδίππου – ΑΕΚ
Πάφος – Αναγέννηση Δερύνειας
Αλκή Ορόκλινη – ΑΕΛ
Νέα Σαλαμίνα – ΠΑΕΕΚ
ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΖ
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών  – Αγία Νάπα
Δόξα Κατωκοπιάς – Ερμής Αραδίππου

Οι τυχερές ομάδες της κλήρωσης ήταν οι Ολυμπιακός, ΑΣΙΛ, Εθνικός Άχνας και Εθνικός Άσσιας.

Η παρακμή του κυπριακού ποδοσφαίρου συνεχίζεται… Ο ‘Αυτοκράτορας’ αλωνίζει την Ευρώπη, ως απεσταλμένος δεξιά και αριστερά, την ίδια στιγμή που οι συνεργάτες του με λύσεις του ποδαριού και μπαλώματα της στιγμής, διαιωνίζουν την παρουσία του στον θρόνο.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa