ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν το αλλάζει ο Κάρβερ...

Δεν το αλλάζει ο Κάρβερ…

Από την Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σαλαμίνα!

Bet on Alfa

Ο Τζον Κάρβερ μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση φαίνεται να προσπαθεί να καθιερώσει ξανά το 4-4-2 σε σχηματισμό ρόμβου. Τολμούμε να πούμε πως ενώ η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση στο παιχνίδι της εντούτοις φαίνεται πως αυτό το σύστημα και ιδιαίτερα η διαμόρφωση στον άξονα αφήνει κάποια κενά, ιδιαίτερα στα άκρα, και πολλές φορές φαίνονται ξεκομμένες οι γραμμές της. Σίγουρα και ο ίδιος ο Κάρβερ βλέπει αυτές τις αδυναμίες, όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει το σύστημα!

Όλα δείχνουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αυριανό αγώνα στο “Αμμόχωστος” θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα και ίδια διάταξη με αυτή του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αν είναι κάπου που μπορεί να περιμένουμε αλλαγές είναι στο κέντρο της άμυνας με τον Όρσουλιτς να φλερτάρει ενδεκάδα καθώς είναι απόλυτα έτοιμος. Αν γίνει αυτό ίσως ο Φλορέσκου να μετακινηθεί στην φυσική του θέση και έτσι ο Κατελάρης να μείνει εκτός. Για τον Δημήτρη Χριστοφή θεωρούμε πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για να βρεθεί στην ενδεκάδα με δεδομένο το 4-4-2!  Επαναλαμβάνουμε όμως πως πιο πιθανό είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει στην διάθεση του 1500 εισιτήρια για την νότια κερκίδα του “Αμμόχωστος” και με την μερική ηρεμία που επέφερε η νίκη επί της Ανόρθωσης αναμένεται να δώσει μαζικό παρόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa