ΑρχικήDaily NewsH πολύ καλή εμφάνιση, η σαφής βελτίωση και το...

H πολύ καλή εμφάνιση, η σαφής βελτίωση και το τρίποντο που δεν ήλθε…

Το παιχνίδι με την Σαλαμίνα ανήκει ήδη στο παρελθόν αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Είναι γεγονός παραδεκτό, ότι (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς της. Και έκανε πράξη τα λόγια του Νταμπίζα το περασμένο καλοκαίρι… Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο από την εμφάνιση της ομάδας και του κάθε ποδοσφαιριστή και δεν είχε παράπονα, παρά το γεγονός ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα δεν ήλθε…  Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ομάδα στο γήπεδο… Είχε συνοχή, είχε πλάνο είχε οργάνωση. Δημιούργησε επιθέσεις με ορθόδοξο τρόπο και μπορούσε άνετα να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Bet on Alfa

Η βελτίωση που περιμέναμε λοιπόν, επιτέλους ήρθε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε χτες το καλύτερο της φετινό παιχνίδι. Τα καλά της διαστήματα ήταν περισσότερα από τα μέτρια. Αμυντικά στάθηκε αρκετά καλά, απέφυγε τα αβίαστα λάθη και αυτό την βοήθησε να είναι επικίνδυνη και δημιουργική στα αντίπαλα καρέ… O Κάρβερ παρέταξε ένα σύνολο που ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε στο γήπεδο και μόνο η αστοχία και (σε λιγότερο βαθμό) η ατυχία, του στέρησαν την νίκη.

Μέσα λοιπόν σε όλα αυτά τα ελπιδοφόρα και ουσιαστικά υπάρχει και ένα αλλά… Την τύχη σου καμιά φορά την προκαλείς και πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές… Το ότι η μπάλα είναι στρογγυλή ή το άλλο το πιο “πιασάρικο” που είπε ο παλαίμαχος των πάγκων Ίβιτσα Όσιμ πολλά χρόνια πριν, είναι γνωστά σε όλους. Με το σκορ στο 1-0, πρέπει να είσαι διπλά και τριπλά προσεχτικός, αλλά και έτοιμος να αντιδράσεις… Ήρθε σαν μετεωρίτης η ισοφάριση από το πόδι του Τσαμπούρη… Κόντρα στην ροή του αγώνα… Είχαμε άλλα 17 λεπτά μπροστά μας και δυστυχώς δεν αντιδράσαμε…

Ο Κάρβερ στο διάστημα από την ισοφάριση της Σαλαμίνας, μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού έκανε μόνο μια αλλαγή. Και αυτή ήταν το φρεσκάρισμα στο κέντρο (άλλαξε Μπλατί Τουρέ με Φυλακτού). Δεν ρίσκαρε και μάλλον έδειξε να συμβιβάζεται με την εξέλιξη του αγώνα… Γενικά, ίσως σεβάστηκε περισσότερο απ’ ότι χρειαζόταν την Σαλαμίνα, την στιγμή που όλο το προηγούμενο διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Και κάτι τελευταίο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τρεις ποδοσφαιριστές κλάσης μπροστά. Σιέρινταν, Νταρμπισάιαρ, Χριστοφή. Στόχος του Κάρβερ θα πρέπει να είναι να τους αξιοποιήσει και τους τρεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Ιδιαίτερα όταν η ομάδα ψάχνει το γκολ. Με το να βγάζει τον Σιέρινταν και να βάζει τον Χριστοφή, η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα στερείται κάποια άλλα…

Autoremarketing

Bet on Alfa