ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ευχάριστη εξέλιξη για τον Κάρβερ

Η ευχάριστη εξέλιξη για τον Κάρβερ

Η ομάδα με την ίδια ενδεκάδα στα τρία τελευταία ματς παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Στο τελευταίο με τη Νέα Σαλαμίνα έπιασε σπουδαία εμφάνιση, έστω κι αν στο τέλος δεν γεύθηκε τη χαρά της νίκης.

Bet on Alfa


Με αυτή την παρουσία φαντάζει δύσκολο να θελήσει να προβεί σε αλλαγές ο Κάρβερ, παρόλο που με μια άντε δυο κινήσεις δεν μπορεί να χαλάσει η. χημεία. Από τη στιγμή που η ομάδα βρήκε συνοχή και αποδίδει καλά, με την προσθαφαίρεση ενός ποδοσφαιριστή δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος.


Ο Κάρβερ το σκέφτεται, παρόλο που οι πιθανότητες να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα για τέταρτο παιχνίδι, απέναντι στον Άρη, είναι το επικρατέστερο σενάριο.


Την ίδια ώρα, Δημήτρη Χριστοφή και Μάριν Όρσουλιτς είναι στην αναμονή. Είναι απόλυτα έτοιμοι, ο πρώτος αγωνίστηκε και ως αλλαγή στα προηγούμενα ματς και αναμένουν εκ νέου την ευκαιρία για παρουσία τους στο αρχικό σχήμα.


Λέτε να γίνει από αυτή τη βδομάδα; Εμείς λέμε δύσκολο αν και όχι απίθανο. Πάντως, ακολουθούν ντέρμπι και θα πρέπει να είναι και οι δύο σε ετοιμότητα για να συμβάλουν κι αυτοί ώστε η ομάδα να δηλώσει παρούσα και στα δύσκολα.


Ο Χριστοφή φαντάζει πιο πιθανό να κερδίσει εκ νέου θέση βασικού, απομένει να διαφανεί πως θα χωρέσει στην ομάδα και στο σύστημα με το οποίο ο Κάρβερ επιλέγει τα τελευταία ματς, δηλαδή 4-4-2 σε ρόμβο. Ο διεθνής άσος, είτε θα παίξει ως επιθετικός κορυφής με ένα εκ των Ντάρμπισαϊρ ή Σέρινταν ή ως ακραίος μέσος, εκεί που αγωνίζονται δηλαδή οι Τουρέ και Μαργκάσα. Όλοι πάνε καλά και γι’ αυτό ο Άγγλος τεχνικός δεν θέλει να διαφοροποιήσει κάτι, τουλάχιστον ενόψει Άρη.


Το γεγονός αυτό είναι ευχάριστο, δηλαδή να μην μπορεί να βγει κάποιος από την ενδεκάδα και την ίδια ώρα να υπάρχουν σπουδαίες επιλογές στον πάγκο. Είναι κάτι που πρέπει να αξιοποιήσει η Ομόνοια και με σωστή διαχείριση του ρόστερ να πετύχει, επιτέλους, ένα καλό σερί νικών. Το έχει ανάγκη για δυναμική και αυτοπεποίθηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa