ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBy podosfairomana: Εξομάλυνση στην Ελλάδα, "ανωμαλία" στην Κύπρο! Ακούς...

By podosfairomana: Εξομάλυνση στην Ελλάδα, “ανωμαλία” στην Κύπρο! Ακούς “μωράκι”;;;

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο “Βασιλιάς” Κουτσοκούμνης ενημέρωσε με τον πλέον επίσημο (ας γελάσω) τρόπο, μέσω Facebook, ότι κλείδωσε η προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα, εννοώντας την  σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, που όπως είπε θα αποτελείται από έξι άτομα. Δείτε επ’ ακριβώς την ανάρτησή του:

Bet on Alfa

koutso

Τους ευχαρίστησε όλους και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί σκληρά! Ο “Βασιλιάς” της ΚΟΠ λοιπόν έχει κάνει το Αθήνα – Κύπρος διαδρομή καφενές – σπίτι! Έβαλε πλώρη για τα καλά για την εκλογή του στην FIFA, εξού και η “άοκνη” προσπάθεια του για εξομάλυνση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Κάποιος ας του θυμίσει όμως ότι είναι Πρόεδρος της ΚΟΠ  και επιτέλους ας αφιερώσει χρόνο και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο το οποίο ακολουθεί κατά γράμμα την κατρακύλα του Ελληνικού. Η κατάσταση στην Κύπρο έχει ξεφύγει. Μέσα σε 8 αγωνιστικές ήρθαν 4 ύποπτοι φάκελοι από την UEFA  για ύποπτο στοιχηματισμό και ο κύριος Κουτσοκούμνης σφυρίζει αδιάφορα και αρκείται να δηλώνει ότι η ΚΟΠ δεν θα κάνει τον αστυνομικό. Για τους 4 φακέλους, ενημέρωσε μόνο για τον πρώτο κάποιες λεπτομέρειες και αυτό έγινε στο διάλειμμα των “πικάντικων” αναρτήσεων του για το “μωράκι”! Έλεοςςςς.

Τι άλλο να πούμε για την φετινή κατρακύλα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου; Να πούμε για την κλήρωση του Α’ γύρου του Κυπέλλου; Που υποτίθεται η διακήρυξη μιλά πως ομάδες της Α’ κατηγορίας θα κληρώνονται με ομάδες κατώτερης κατηγορίας και μόλις χθες παίχτηκε Ερμής – Δόξα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου; Που υποτίθεται στο δεύτερο γύρο περνούν απευθείας μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ , Απόλλωνας και Αποέλ ως η ομάδα ήθους (δεν θα το σχολιάσω) και τελικά με την κλήρωση πέρασαν στον Β’ Γύρο και άλλες 4 ομάδες επιπλέον;

Ο άνθρωπος αυτός που συνδέει την θητεία του στην ΚΟΠ με την σήψη και την διαφθορά, τώρα επικαλείται την νομιμότητα και την σκληρή δουλειά για τα κακώς έχοντα της Ελλάδας. Ο άνθρωπος αυτός τα τελευταία χρόνια έστησε το τρίγωνο Ιωνάς – Κούμας – Κουτσοκούμνης για τον πλήρη έλεγχο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Τηλεοπτικά δικαιώματα, διαιτησία και διοίκηση της Ομοσπονδίας έχουν έρθει στον πλήρη έλεγχο του “τριγώνου” και το Ποδόσφαιρο στην Κύπρο όλο και περισσότερο πέφτει στην βρωμιά χωρίς σταματημό.

Autoremarketing

Bet on Alfa