Ουσιαστική παίρνει αυτό που θέλει (A’ ημίχρονο)
Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται του Άρη με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Γ.Σ.Π. Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχε την κατοχή της μπάλας σε πολύ ψηλά επίπεδα και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Ο Άρης μέχρι το μισάωρο έδειχνε καλά ταμπορωμένος στην άμυνα του όμως κάπου εκεί ο Κίλιαν Σέρινταν έλυσε τον γόρδιο δεσμό και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Το επόμενο δεκάλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε χώρο στον Άρη χωρίς όμως να κινδυνέψει και στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ματ Νταρμπισάϊαρ “σκότωσε” ουσιαστικά το παιχνίδι σκοράρωντας το 7ο του γκολ στο παιχνίδι.
Αυτό που μένει τώρα είναι η ομάδα μας στα υπόλοιπα 45λεπτά να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα της και να πάρει μια άνετη νίκη.
OΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Σοϊλέδης, Βύντρα, Όρσουλιτς, Κωνσταντινίδης, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον, Ντάρμπισαϊαρ, Σιέρινταν.
Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ευσταθίου, Παντίδος, Θεοφίλου, Παναγή, Χάρμονι, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ, Ονίλο.






