ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠιθανή αλλαγή σε 4-3-3... Τριπλέτα παικτών φλερτάρουν με ενδεκάδα!

Πιθανή αλλαγή σε 4-3-3… Τριπλέτα παικτών φλερτάρουν με ενδεκάδα!

Μέχρι χθες θεωρούσαμε πως ο Τζον Κάρβερ θα πάει με την πεπατημένη σε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, με 4-4-2 ρόμβο αλλά και τα ίδια πρόσωπα. Κάποιες όμως εξελίξεις της χθεσινής μέρας ανατρέπουν τα δεδομένα και έτσι είναι κάτι περισσότερο από σίγουρες οι αλλαγές για τον σημερινό κεκλεισμένων αγώνα κόντρα στον Άρη.

Bet on Alfa

Χθες λοιπόν ενημερωθήκαμε πως ο Μαργκάσα λόγω ψύξης και ο Κλέιτον λόγω σφιξίματος θέτουν αμφίβολη την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Την ίδια στιγμή χθες δημοσιεύματα φέρουν τον Φάνο Κατελάρη σήμερα να μην αγωνίζεται, βάση συγκεκριμένης τακτικής προστασίας του παίκτη που θέλει να εφαρμόσει το τεχνικό επιτελείο για τον Κατελάρη καθώς επενδύει πολλά πάνω του!

Έτσι λοιπόν θεωρούμε πως η διαμόρφωση ρόμβου στον άξονα με 3 από τους 4 να απουσιάζουν δεν είναι εφικτή. Πιθανολογούμε πως ο Κάρβερ σήμερα θα πάει σε ένα δοκιμασμένο 4-3-3, με τους Όρσουλιτς, Φυλακτού και Χριστοφή να φλερτάρουν με ενδεκάδα! Στην άμυνα φαίνεται πως στα μπακ μαζί με τον Βύντρα θα αγωνιστεί ο πανέτοιμος Όρσουλιτς, και ο Φλορέσκου θα μεταφερθεί στην φυσική του θέση στον άξονα ως κόφτης. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Φυλακτού και πιο μπροστά ο Τουρέ. Υπό αυτά τα δεδομένα, στα χαφ της επίθεσης θα βρεθεί ο Χριστοφή και ο Σιέρινταν, με κορυφή τον Μάτ Ντάρμπισιρ.

Όλα τα πιο πάνω φυσικά αποτελούν υποθέσεις. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημερινό στήσιμο της ομάδας καθώς ίσως να είναι και μία ευκαιρία εκτίμησης του βάθους της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa