ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτό που πρέπει να κάνει σε κάθε ματς!

Αυτό που πρέπει να κάνει σε κάθε ματς!

Αντιπάλους όπως τον Άρη, η Ομόνοια έχει καθήκον και υποχρέωση να τους «καθαρίζει» με το έτσι και τι θέλω. Αυτό που έκανε δηλαδή χθες, παρόλο που επέτρεψε στον αντίπαλό της έστω και για ένα δεκάλεπτο να πιστέψει πως μπορεί να έχει κέρδος.

Bet on Alfa


Τι έκανε η Ομόνοια χθες; Απλούστατα επιβλήθηκε κατά κράτος του αντιπάλου της, έπαιξε μπάλα κατοχής και προηγήθηκε με 2-0 από το ημίχρονο ενώ το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Αυτό πρέπει να κάνει σε κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα με μικρομεσαίους αντιπάλους.


Η παρουσία του Φλορέσκου και πάλι ως ανασταλτικός μέσος κρίνεται ικανοποιητική, συνέβαλε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και αποδεικνύει πως, όταν είναι στα καλά του αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για την Ομόνοια. Επίσης, οι ακραίοι μπακ έκαναν και πάλι καλό παιχνίδι και βοήθησαν σημαντικά στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και στο επιθετικό παιχνίδι. Το πρώτο γκολ προήλθε από μπαλιά του Σοϊλέδη.


Αντιθέτως, θα πρέπει οπωσδήποτε να μην επαναληφθεί η εικόνα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, που μπήκε χαλαρά και επέτρεψε στον Άρη στο πρώτο σουτ εντός εστίας να σκοράρει. Για άλλο ένα ματς δεν μπόρεσε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και είναι κάτι που θα πρέπει εκ νέου να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία.


Το ευχάριστο για την Ομόνοια είναι ότι αξιοποίησε άλλη μια ευκαιρία και «καθάρισε» μια και καλή το ματς. Η αξία και η συνέπεια των επιθετικών της είναι μοναδική και ευχόμαστε να συνεχιστεί και να δίνουν γκολ και νίκης στην ομάδα μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa