ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈχει πολλά να κερδίσει στο Παφιακό

Έχει πολλά να κερδίσει στο Παφιακό

Η προσεχής 10η αγωνιστική, είναι η τελευταία πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μια αγωνιστική που βρίσκεται την Ομόνοια να αντιμετωπίζει την ΑΕΖ Ζακακίου στο Παφιακό.

Bet on Alfa


Μια σημαντική έξοδος για την ομάδα του Κάρβερ, σ’ ένα παιχνίδι που έχει πολλά να κερδίσει, ίσως περισσότερα και από τους τρεις βαθμούς που είναι το ζητούμενο. Ποια είναι αυτά;


1. Θα «κολλήσει» δεύτερη νίκη, για δεύτερη φορά φέτος και θα ψάξει ένα μακρύτερο σερί στη συνέχεια.
2. Θα τονωθεί περισσότερο το ηθικό των παικτών, θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και η ομάδα και γενικότερα όλοι στον σύλλογο δυναμική.
3. Θα μπορέσει με ηρεμία η τεχνική ηγεσία στην περίοδο της διακοπής να δουλέψει τομείς που χρίζουν παραπάνω βελτίωσης, ώστε στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν η Ομόνοια να παρουσιαστεί ακόμη και καλύτερη και ικανή να δείξει τα δόντια της.
4. Και ίσως το σημαντικότερο, θα μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται αφού θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και ΑΕΛ, η πρώτη με την τρίτη ομάδα στη βαθμολογία. Με ισοπαλία θα πλησιάσει και τις δύο περισσότερο, με ήττα της ΑΕΛ θα την ξεπεράσει στον πίνακα και με ήττα της ΑΕΚ θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.


Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να δείξουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο του Παφιακού σταδίου, να φύγουν με το διπλό και να καρπωθούν τα πιο πάνω οφέλη.
Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και έχει υποχρέωση να το επιβεβαιώνει κάθε βδομάδα, σε κάθε παιχνίδι. Παράλληλα θα στείλει το μήνυμα πως, «είναι εδώ και θα διεκδικήσω την διάκριση μέχρι τέλους!».

Autoremarketing

Bet on Alfa