ΑρχικήDaily NewsΤρόπος διαμοιρασμού ποσού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στα Σωματεία

Τρόπος διαμοιρασμού ποσού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στα Σωματεία

Στη χθεσινή του Συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε τον τρόπο διαμοιρασμού του πλεονάσματος που προκύπτει από την προηγούμενη λογιστική χρονιά και το οποίο ανέρχεται στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Bet on Alfa

Με το ποσό αυτό, η ΚΟΠ θα καλύψει το κόστος όλων των διαιτησιών και των παρατηρητών όλων των διοργανώσεων της. Το συνολικό κόστος για διαιτητές και παρατηρητές υπολογίζεται να ανέλθει στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, θα επιχορηγηθούν όλες οι μετακινήσεις σε διαφορετική επαρχία των ομάδων των Ακαδημιών των Σωματείων που συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΚΟΠ με συνολικό ποσό 175.000 ευρώ.
125.000 ευρώ θα διαμοιραστούν στα Προσφυγικά Σωματεία ενώ τα Σωματεία Futsal και τα Σωματεία του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, θα μοιραστούν από 50.000 (συνολικά 100.000 ευρώ).
Επίσης, η ΚΟΠ θα διαθέσει επιπρόσθετο κονδύλι της τάξης των 100.000 ευρώ για χορήγηση μπαλών στα Σωματεία της.
Με τον τρόπο αυτό, η ΚΟΠ ενισχύει εμπράκτως τα Σωματεία της τα οποία θα επωφεληθούν όλα εξίσου από τις χορηγίες.
Η Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων και προς αυτή την κατεύθυνση αποσκοπεί η απόφαση για επιχορήγηση των μετακινήσεων των ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα αυτά.

Autoremarketing

Bet on Alfa