ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜατ, το ρεκόρ δεν είναι μακριά!

Ματ, το ρεκόρ δεν είναι μακριά!

Το άκουσμα της μετεγγραφής του Ματ Ντάρμπισαϊρ στην Ομόνοια, δεν είναι κρυφό ότι προκάλεσε θετική έκπληξη σε όλους μας. Γνωρίζοντας τις ικανότητες του Άγγλου επιθετικού κυρίως από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Bet on Alfa


Ένας επιθετικός που κουβαλούσε καλό όνομα αλλά και εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, που το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ψηλό. Μάλιστα, σε μια πολύ καλή ηλικία αυτή των 30 χρονών. Δεν είναι δηλαδή σε προχωρημένη ηλικία και απλώς ήλθε στην Κύπρο για να πάρει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.


Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ σ’ αυτό το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην Ομόνοια, επιβεβαιώνει το όνομα και τη δεινότητά του στο σκοράρισμα αλλά κερδίζει και τις εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του. Ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά!

Κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με το τριφύλλι στο στήθος. Πέτυχε ήδη 8 γκολ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην πρωτοπορία στον πίνακα των σκόρερ της Ομόνοιας αλλά και του πρωταθλήματος. Εφόσον συνεχίσει σ’ αυτό τον ρυθμό δύσκολα θα κατέβει από τη συγκεκριμένη θέση και το «Χρυσό Παπούτσι» στο τέλος της σεζόν θα γίνει δικό του.


Επίσης, ο Άγγλος στράικερ απέχει μόλις δυο γκολ από την ισοφάριση του δικού του ρεκόρ αφού σε μια σεζόν είχε φθάσει τα 10 γκολ. Ήταν την σεζόν 2005-06 με τη φανέλα της Ρέξαμ. Ο Ματ, λοιπόν, δεν είναι μακριά από ένα ατομικό ρεκόρ και μάλιστα σε θέση να το καταρρίψει με εντυπωσιακό τρόπο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa