ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι τραυματίες του Παφιακού και το φιλικό

Οι τραυματίες του Παφιακού και το φιλικό

«Πύρρειος» μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΖ, αφού πέρα από τα ζόρια που τράβηξε μέχρι να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, δυο ποδοσφαιριστές της επέστρεψαν τραυματίες στη Λευκωσία.

Bet on Alfa

Πρόκειται για τους Παντελιάδη και Όρσουλιτς. Ο πρώτος έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο δεύτερος έσφιξε τα δόντια και έβγαλε το παιχνίδι. Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός αντιμετώπισε πρόβλημα στα δάχτυλα του ποδιού του και δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τον αγώνα.


Ο Κροάτης στόπερ είχε δεχθεί χτύπημα στον αστράγαλο, πονούσε, όμως άντεξε. Θα περάσει σήμερα από εξετάσεις για να διαφανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πως θα αντιμετωπιστεί.


Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι και οι δυο τραυματισμοί δεν είναι μυϊκοί. Είναι και η διακοπή του πρωταθλήματος, που προσφέρεται για να δοθεί χρόνος στους δυο τους ώστε με την επανέναρξη, λογικά, να είναι έτοιμοι.


Την ίδια ώρα πρόθεση της διοίκησης είναι η διεξαγωγή φιλικού αγώνα περί τα τέλη της εβδομάδας. Γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης αντιπάλου. Πιθανότατα να είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά που υπήρχε διακοπή του πρωταθλήματος.


Οι προπονήσεις επαναρχίζουν σήμερα αφού χθες παραχωρήθηκε ρεπό. Θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή στην απουσία των διεθνών. Ως γνωστών κλήθηκαν και από σήμερα θα συμμετέχουν στις προπονήσεις των εθνικών τους ομάδων οι Παναγή, Χριστοφή, Κατελάρης, Φραγκέσκου, Χριστοδούλου και Καρλίτος. Το Σαββατοκύριακο θα πάρουν ρεπό και από την ερχόμενη Δευτέρα θα φουλάρουν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Autoremarketing

Bet on Alfa