ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ.Τζιωνής:"Θέλουμε σταδιακά να δυναμώνει το κυπριακό στοιχείο"

Α.Τζιωνής:”Θέλουμε σταδιακά να δυναμώνει το κυπριακό στοιχείο”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού μας ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τζιωνής.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ: «Έχει εκλεγεί μέσω των δημοκρατικών μέσων. Οφείλουμε να το σεβαστούμε και τον κρίνουμε από τα έργα του».

Για το ξεκίνημα της ομάδας που είναι το καλύτερο στην πενταετία: «Δεν έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια τις εμφανίσεις που θέλαμε ή που μπορούμε, όμως οι αριθμοί είναι εκεί. Έχουμε μαζέψει σημαντικό αριθμό βαθμών και είναι σημαντικό ότι σε παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί πήραμε βαθμούς. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Για τη στήριξη προς τον Κάρβερ: «Από την αρχή ήμουν εναντίον στις συχνές αλλαγές. Έπρεπε να πάρει χρόνο για να δείξει τη δουλειά του, να εγκλιματιστεί και να προσαρμοστεί. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι συχνές αλλαγές μπορούν να φέρνουν μια μικρή αναλαμπή αλλά δεν προχωρούν. Αν δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο, άθρωποι που δείχνουν ότι έχουν σκοπό να πετύχουν όπως ο Κάρβερ θα το κάνουν. Είχε άριστες σχέσεις με όλους, προσπαθούσε να στήσει την ομάδα με συγκεκριμένο τρόπο αλλά και με ευελιξία σε αλλαγές. Το να δίνεις χρόνο είναι πιθανό να βγάλει τον καλό εαυτό του».

Για την ενίσχυση: «Η διαδικασία ενίσχυσης και αξιολόγησης είναι καθημερινή. Ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται μονίμως σε διαδικασία να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές. Θα εξαρτηθεί κι από το οικονομικό. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και την πολιτική μας περί νοικοκυρεμένης διαχείρισης, θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες. Η προσπάθεια είναι συνεχής. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Για το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα: «Αν είναι κάτι που δόθηκε σαν οδηγία σε τεχνικό διευθυντή και προπονητή, είναι ότι θέλουμε σταδιακά να δυναμώνει το κυπριακό στοιχείο. Ήταν προτροπή προς το τεχνικό επιτελείο. Γι’ αυτό προβήκαμε στη μεταγραφή του Σάκη Κύπρου. Είναι επιθυμία, στόχος και προτεραιότητα. Και με την ΑΕΖ και με τον Εθνικό είχαμε αρκετούς Κύπριους να αγωνίζονται. Έχουμε κι άλλους που είναι έτοιμοι και αυτό που τους κρατά έξω είναι κάποιες συγκυρίες».

Για τα μέλη: «Η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Βρίσκεται στον μήνα της κορύφωσης. Θα επισκεφθούμε όλη την Κύπρο. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις».

Πηγή:http://sports1.com.cy/

Autoremarketing

Bet on Alfa