ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Νταμπίζας σκέφτεται τον Ιανουάριο

Ο Νταμπίζας σκέφτεται τον Ιανουάριο

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Νίκος Νταμπίζας προετοιμάζει το έδαφος για να καλύψει θέσεις στις οποίες η Ομόνοια παρουσιάζει κενά. Θεωρείται βέβαιο πως, θα γίνει κίνηση στην μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να γνωρίζουμε τις προθέσεις του για άλλες θέσεις που θα θελήσει να ενισχύσει την ομάδα.
Ήδη μια μετεγγραφή θα εξαντληθεί με την εγγραφή του Μπαντή και την αφαίρεση του Κρέσιτς από το ρόστερ, ενώ η Ομόνοια έχει το δικαίωμα να προχωρήσει εκ νέου σε αντικατάστασή τους τον Ιανουάριο εάν το επιθυμεί.

Bet on Alfa


Ο τεχνικός διευθυντής ψάχνεται, ώστε να είναι έτοιμος να ενεργήσει αναλόγως έγκαιρα. Οι μετεγγραφές, όσο πιο νωρίς υλοποιηθούν και οι ποδοσφαιριστές τεθούν στη διάθεση του προπονητή αρχές Ιανουαρίου τόσο το καλύτερο.
Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε, λοιπόν, την ευκαιρία στον Νίκο Νταμπίζα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την Ομόνοια. Είναι κάτι που κάνει σε τακτά διαστήματα. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά του.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής βρέθηκε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο. Αναμετρήθηκε ο Ηρακλής με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία (1-1). Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν είχε το βλέμμα του σε συγκεκριμένο υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa