ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλήγμα ο Φλορέσκου... καμπανάκι και για Κατελάρη!

Πλήγμα ο Φλορέσκου… καμπανάκι και για Κατελάρη!

Η ανακοίνωση της θλάσης του Φλορέσκου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί της παρουσίας του στα 3 πολύ σημαντικά ντέρμπι που έπονται, είναι μία πολύ αρνητική εξέλιξη η οποία σίγουρα προβληματίζει τον Κάρβερ!

Bet on Alfa

Ο Τζον Κάρβερ μπορεί κάποιες φορές να αιφνιδιάζει με τις επιλογές του όμως δεν είναι ο τύπος του προπονητή που του αρέσει να ρισκάρει. Όπως είδαμε και στο ματς με την ΑΕΖ. ενώ υπήρχαν 4 παίκτες αμφίβολοι, επέλεξε να κρατήσει το 4-4-2 αλλάζοντας απλά πρόσωπα. Άρα θεωρούμε πως ακόμη και με τα δεδομένα της απουσίας Φλορέσκου το μόνο που θα αλλάξει θα είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα.

Υπάρχουν όμως κάποιες ιδιαιτερότητες που αφορούν τα συγκεκριμένα τρία επόμενα παιχνίδια. Ο προπονητής καλείται να κάνει την καλύτερη διαχείριση, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν πειράματα σε κανένα από τα τρία ντέρμπι. Ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Φλορέσκου πιστεύουμε πως είναι ο Κατελάρης. ΌΜΩΣ ο Φάνος έχει ήδη συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες στο Πρωτάθλημα και έτσι στην επόμενη κίτρινη χάνει τον επόμενο αγώνα. Με τον Φλορέσκου εκτός δεν μας παίρνει να μείνει εκτός ο Κατελάρης στα τρία ντέρμπι καθώς σε περίπτωση που υπάρξει όποιοδήποτε πρόβλημα στα μπακ της άμυνας τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει σοβαρό πρόβλημα ποιος θα αναπληρώσει το κενό.

Άλλη μία ιδιαιτερότητα που χρήζει της καλύτερης διαχείρισης είναι το γεγονός πως αυτή τη στιγμή στο Ηλίας Πούλλος οι απουσίες λόγω μικροτραυματισμών είναι πολλές και ίσως αυτό να εγκυμονεί κινδύνους σε ένα δυνατό παιχνίδι, όπως είναι ένα ντέρμπι, να υποτροπιάσουν οι τραυματισμοί με αποτέλεσμα να μειωθούν και άλλο οι επιλογές του Κάρβερ.

Πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το βάθος να αντεπεξέλθει στα τρία ντέρμπι. Εκείνο που χρειάζεται είναι μέγιστη συγκέντρωση και να βγει το πλάνο του προπονητή με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού και στους τρεις αγώνες ντέρμπι.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa