ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤζίμης, Παναγή και από αύριο... ΑΕΚ

Τζίμης, Παναγή και από αύριο… ΑΕΚ

Σε λίγη ώρα, στις 19:00, η Εθνική Κύπρου δίνει αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ με αντίπαλο το Γιβραλτάρ. Ευκαιρία για νίκη μετά από πολλούς μήνες. Αν δεν το κάνει τώρα, πότε;
Το βλέμμα από πλευράς Ομόνοιας θα είναι επικεντρωμένο στους Παναγή και Χριστοφή, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Η καλή τους παρουσία και με την Εθνική θα τους βοηθήσει και θα τους τονώσει και για τους αγώνες της Ομόνοιας που ακολουθούν και είναι όλοι ντέρμπι. Βεβαίως, ο Παναγή θα χάσει τα δυο προσεχή ματς με ΑΕΚ και ΑΕΛ, λόγω της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΖ. Ο Τζίμης χρειάζεται παιχνίδια, να βρεθεί σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, γιατί η δική του παρουσία μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο Χριστοφή όταν είναι στα καλύτερά του.
Και από αύριο αφού το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό, το βλέμμα καρφώνεται στο ματς με την ΑΕΚ. Ένα ντέρμπι που επιβάλλεται να κερδίσει η Ομόνοια για να φωνάξει πως, έχει δυνατότητες, αντοχές και δυναμική για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.
Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για πολλούς λόγους. Αυτός θα είναι ο ένας και μοναδικός στόχος της ομάδας του Κάρβερ. Πρωτίστως, θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, θα τονωθεί το ηθικό ενόψει της επίσης δύσκολης συνέχειας, θα δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα.
Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της που αναμένεται να δηλώσει παρών και ίσως θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευσή τους για φέτος και είναι καλό να τον κερδίσει. Να τον αυξήσει στη συνέχεια και να απλοποιήσει τα πράγματα για το μέλλον.
Από αύριο, λοιπόν, σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ και όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πορευθούμε μέχρι και την Κυριακή που είναι ο αγώνας, για να φέρει η ομάδα εις πέρας την αποστολή της. Το αήττητο της ΑΕΚ αποτελεί άλλη μια πρόκληση για την ομάδα μας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa