ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:«Μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος, πάμε για τρεις...

Δημητρίου:«Μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος, πάμε για τρεις γεμάτες κερκίδες».

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡΤ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για την χθεσινή συνέλευση και το θέμα των φακέλων:

«Εμείς συμμετείχαμε σε αυτή την άτυπη γενική συνέλευση με μεγάλο αίσθημα ευθύνης στο φίλαθλο κοινό. Επιδιώξαμε να διατηρήσουμε δυναμική στάση σε αυτά τα σημεία που για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτα. Είναι γνωστό το τι λέχθηκε χθες. Εμείς κρατήσαμε περισσότερο τις σημαντικές θέσεις που μεταβιβάστηκαν από την ΟΥΕΦΑ μέσω της ΚΟΠ σε εμάς.

Είναι ότι χειρότερο για όλους μας να θεωρείται η Κύπρος από την ΟΥΕΦΑ ως μια από τις χειρότερες χώρες στο θέμα των προσυννεοημένων αγώνων. Αυτές οι εισηγήσεις αν δεν εφαρμοστούν τότε η ίδια η ΟΥΕΦΑ θα προχωρήσει και να υποβάλει δικές τις κυρώσεις, όπως για παράδειγμα αποκλεισμό κυπριακών ομάδων από την Ευρώπη, κάτι που πιστεύω θα είναι ίσως η ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Από τον πρώτο φάκελο είναι αφαίρεση έξι βαθμών, είναι η εισήγηση της ΟΥΕΦΑ. Η ΚΟΠ αυτό που θα κάνει είναι να ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ πως θα υιοθετήσει τις τρεις εισηγήσεις για τις ποινές, όμως θα προτείνει πως η πρώτη τιμωρία που θα επιβάλλεται στο σωματείο που ευθύνεται για την χειραγώγηση θα είναι βαρύ χρηματικό πρόστιμο και μετά η αφαίρεση βαθμών.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη το πρόσφατο παράδειγμα της Αλβανικής Σκεντερμπέου. Πλέον μοναδική απόδειξη που χρειάζεται η ΟΥΕΦΑ για επιβολή ποινών είναι το περιεχόμενο των φακέλων. Η Ομόνοια συμφωνεί με την εισήγηση της ΟΥΕΦΑ και τις ποινές που προβλέπει. Εμείς χθες υποστηρίξαμε με έντονο τρόπο πως πρέπει να ληφθούν έντονα μέτρα και αποτρεπτικές ποινές. Πρέπει να τιμωρούνται οι πραγματικοί ένοχοι και όχι σωματεία που απλά εμπλέκονται. Ήμασταν κάθετοι στο ζήτημα πως πρέπει ο κανονισμός που ισχύει μέχρι σήμερα, να συνεχιστεί. Είχαμε ζητήσει επίσης να μας ξεκαθαρίσει αν αποδίδεται ευθύνη σε κάποια ομάδα πέραν από τον τελευταίο φάκελο, κάτι που η ΚΟΠ έχει ζητήσει ήδη από την ΟΥΕΦΑ για να ενημερωθεί. Θεωρούμε πως οι ενέργειες που γίνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τη αύξηση των ομάδων:

«Η δέσμευση είναι πως θα παίξουμε τρία χρόνια με 14 ομάδες και μετά θα πάμε στις 12. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως πρέπει να μειωθούν οι ομάδες. Είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη συζήτηση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Η ομάδα σήμερα είχε πρωινή προπόνηση , μετά το τριήμερο ρεπό. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας που θέλουμε να κερδίσουμε. Παίζουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα μας έχει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Θέλουμε να βγάλουμε το εκτόπισμα μας στο γήπεδο και τη δυναμική μας και να επιβεβαιώσουμε τη δυναμική μας. Μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος. Πάμε για μεγάλη προσέλευση, πάμε για τρεις γεμάτες κερκίδες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Όταν ολοκληρωθεί σε λίγο η προπόνηση θα γνωρίζουμε περισσότερα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πως οι Σέρινταν, Μαργκάσα, Σοιλέδης, Αγκάγιεφ, Παντελιάδης και Όρσουλιτς ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για αυτούς. Εκτός είναι ο Φλορέσκου, ο Παναγή, ο Κρέστιτς, ο Ανδρέας Παναγιώτης και ο Κότσαρης».

Για τον Μπαντή:

«Δεν έγινε ακόμη η εγγραφή του Μπαντή, ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί σήμερα».

Για την σημερινή συγκέντρωση και το αυριανό Gala Dinner:

«Σήμερα είναι η έκτη συγκέντρωση για εγγραφή μελών, θα πραγματοποιηθεί στο σύνδεσμο φιλάθλων της Ομόνοιας στη Λάρνακα στις 18:00. Στις 19:00 θα είναι το χώρο και οι ποδοσφαιριστές. Αύριο είναι το Gala Dinner. Θα τιμηθούν χορηγοί του σωματείου και άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα. Θα είναι μια όμορφη εκδήλωση στο Royal Hall, αύριο στις 20:00».

Autoremarketing

Bet on Alfa