ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜη συμπερίληψη στο στοίχημα... στάχτη στα μάτια!

Μη συμπερίληψη στο στοίχημα… στάχτη στα μάτια!

Ψες στην συνέλευση της ΚΟΠ ακούστηκαν πολλά και διάφορα που αφορούν το ζήτημα των φακέλων με την ουσία να παραμένει η ίδια, πως το Κυπριακό Ποδόσφαιρο κατάντησε ένας στάβλος με βρωμιά κατακτώντας την πρώτη Ευρωπαϊκή θέση  σε θέματα διαφθοράς.

Bet on Alfa

Το παράδοξο είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος με το στήσιμο αγώνων βρισκόταν εντός της αίθουσας της συνέλευσης.

Τόσο πριν την συνέλευση, όσο και μετά ακούμε τοποθετήσεις από παράγοντες οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον ως εκνευριστικές. Το Αποέλ δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη είπε να αφαιρεθεί η ομάδα του από το στοίχημα. Τι μας λες κύριε Πετρίδη; Αλήθεια; Άραγε την χορηγό σου στοιχηματική εταιρία Pari Match την ρώτησες  αν δέχεται ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι ο βασικός λόγος χορήγησης ποδοσφαιρικών ομάδων από τις εταιρίες είναι η συμπερίληψη τους στο στοίχημα;

“Βαρυσήμαντες” δηλώσεις έκανε και ο Κίκης Φιλίππου (Εθνικός) σήμερα, ο οποίος επίσης ζήτησε να αφαιρεθεί η ομάδα του από το στοίχημα! Ο Ερμής από την πλευρά του το προχώρησε ακόμη ένα βήμα μπροστά με επιστολή δικηγόρου με το ίδιο αίτημα.

Θεωρούμε πως τέτοιες δηλώσεις είναι στάχτη στα μάτια μας. Ομάδες όπως το Αποέλ, τον Εθνικό, τον Ερμή που πέρσι και φέτος παρελαύνουν τα ονόματά τους στους φακέλους δεν μπορούν σήμερα να το παίζουν αθώες περιστέρες.

Υ.Γ: Υπενθυμίζουμε πως Αποέλ και Εθνικός ψηφίστηκαν ομάδες ήθους. Ας γελάσουμε με την ψυχή μας… και ας κλάψουμε για την κατάντια που μας φέρατε κύριοι.

Autoremarketing

Bet on Alfa