ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάμε Gala, μαζεύουμε λεφτά

Πάμε Gala, μαζεύουμε λεφτά


Οι προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων είναι συνεχής, άλλωστε είναι κάτι επιβεβλημένο για να επιβιώσει το σωματείο. Γι’ αυτό και στόχος είναι η εξεύρεση πόρων και τρόπων συγκέντρωσης συνεχής ροής χρήματος στο ταμείο του συλλόγου.

Bet on Alfa


Οι άμεσες υποχρεώσεις τρέχουν και το σωματείο θα πρέπει να είναι συνεπέστατο, ιδιαίτερα απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ηρεμία και η ομαλή λειτουργία του τμήματος.


Ένας τρόπος για να συγκεντρωθεί ένα ποσό, όποιο κι αν θα είναι αυτό, είναι το αποψινό
Gala Dinner που διοργανώνει η Ομόνοια. Θα πραγματοποιηθεί στο Royal Hall στη Λευκωσία και αρχίζει στις 20:00. Είναι ένα γεγονός το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας οικονομικής ενίσχυσης και αύξησης των εσόδων του συλλόγου.


Πέρα από το δείπνο, το
Gala θα περιλαμβάνει stand up comedy, δημοπρασίες και μουσική από DJ. Επίσης, θα τιμηθούν οι χορηγοί του συλλόγου. Το «παρών» τους θα δώσουν χορηγοί του συλλόγου, όπως και φίλοι του σωματείου, που διαχρονικά το στηρίζουν οικονομικά, όπως ενημέρωσε η Ομόνοια.


Στην Ομόνοια προσδοκούν στη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση και επιτυχία του
Gala Dinner, ώστε να καρπωθεί το σωματείο το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.


Η επόμενη μεγάλη σύναξη για τον σύλλογο θα είναι ο Χριστουγεννιάτικος Χορός που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο μήνα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Autoremarketing

Bet on Alfa