ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤζιωνής:"Κρίσιμη η φετινή σεζόν" (Δηλώσεις από Gala Dinner)

Τζιωνής:”Κρίσιμη η φετινή σεζόν” (Δηλώσεις από Gala Dinner)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης το Gala Dinner της Ομόνοιας, στο πλαίσιο των προσπαθειών οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.

Bet on Alfa

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Royal Hall στη Λευκωσία και το παρόν τους έδωσαν αρκετοί φίλοι των «πρασίνων» επώνυμοι και μη. Παρόντες φυσικά το Δ.Σ της Ομόνοιας, τεχνικό τιμ, παίκτες και παλαίμαχοι.

Ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους, υπογράμμισε ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όσον αφορά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για οικονομική εξυγίανση.

«Το οικονομικό πρόβλημα είναι εκεί και παραμένει σοβαρό. Ωστόσο, εάν συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, τότε με το τέλος της σεζόν θα γίνει εφικτό να αποπληρωθούν σχεδόν όλοι οι διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απορροφούν σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αυτό θα είναι μια θετική εξέλιξη, η οποία θα μας επιτρέψει να διοχετεύσουμε πόρους σε πιο παραγωγικές διαδικασίες».

«Στόχος μας είναι να… χτιστεί ομάδα κορυφής. Μια Ομόνοια που θα διεκδικεί τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, με την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, την αναβάθμιση της επιστημονικής και ιατρικής υποστήριξης του ποδοσφαιρικού Τμήματος και της Ακαδημίας και την ενίσχυση του Εμπορικού Τμήματος. Επιπλέον, δρομολογούνται επιπρόσθετες κινήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα του Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου».

«Η Ομόνοια μας χρειάζεται όλους. Να τη στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη. Κανείς δεν περισσεύει. Το παρελθόν μας έχει διδάξει πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Και θα μεγαλουργήσουμε ξανά. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε. Η ιστορία της Ομόνοιας θα ανταμείψει τη γενιά που έσωσε το σύλλογο. Όλοι εσείς, μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους μας σε κάθε άκρη της Κύπρου που ζουν και αναπνέουν για την Ομόνοια».

Ευχαριστίες εκφράστηκαν στους χορηγούς της ομάδας ενώ την παράσταση στην εκδήλωση έκλεψε ο γνωστός κωμικός Λούης Πατσαλίδης.

Φωτορεπορτάζ
Πηγή:kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa