ΑρχικήDaily NewsΝέα βόμβα στην Μινέρβα

Νέα βόμβα στην Μινέρβα

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις στις 02:30 τα ξημερώματα έξω από το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας Μινέρβα. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην είσοδο του κτηρίου. Η συγκεκριμένη ασφαλιστική είναι συμφερόντων του Προέδρου της ομοσπονδίας μας κ. Κουτσοκούμνη.
Το μήνυμα που έστειλε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΚΟΠ μέσω facebook: «Όταν κάνεις τομές… ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα.

Bet on Alfa
Όταν κάνεις τομές… ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι… εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη».
Η απάντηση του για τη βόμβα σ’ ένα από τα πολλά σχόλια: “Δεν ήταν πεπαλαιωμένη η βόμβα. Έπαιξε. Μικρή μεν… αλλά έπαιξε”.
Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:
“Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, σε είσοδο γραφείων εταιρείας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη είσοδο και στον προθάλαμο της εισόδου του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις”.

ΠΗΓΗ: Sigmalive

Autoremarketing

Bet on Alfa